reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Sama nie wiem czy jutro nie isc na betę, a jak odbiorę wynik to isc do rodzinnego po jakis antybiotyk [emoji848]

Mur marmur co za różnica [emoji6]
Carmen ja wiem ze to nie jest żadne zagnieżdżanie. Ja po prostu zamiast dupka mogłam wziąć luteinę jak zawsze i nie byłoby takich jaj [emoji53] ale moze jakbym wzięła drugi cykl dupka to organizm byłby już przyzwyczajony i nie szalalby tak.

A powiedz mi,bo ty expertka.. mam ziola na druga faze na progesteron, ile dni brac w razie co ( bo chce wykonczyc a zal mi wyrzucac ) temp juz w gorze wiec rozumiem,ze ju po wszystkim...

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Wstalam , ide zaraz spuścić krew ..
Gadalam wam , ze w tym cyklu snily mi sie 2 testy pozytywne , a dzis bliźniaki 2 dziewczynki , ale to chyba od Nessi [emoji23]
.
Sikac , sikac ja czekam na II kreseczki [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Oooj ciekawy sen

Ciekawe,ktora bedzie ofiara [emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol dzis biore ostatnia tabletkę dupka wieczorem. A w ogóle tak sie beznadziejnie czuje ze chciałabym sie nałykać prochów, a tak jak nie wiem to nie mogę [emoji55]

Carmen pij je sobie do terminu @ [emoji6]
Dupek i lutka działanie maja to samo, ale po luteinie czułam sie normalnie, nic mnie nie bolało, nie plamilam, tyle ze spać mi sie po niej chciało. A teraz mam cały pakiet działań ubocznych [emoji23]

Patrzcie w ogole jakie mam te normy śmieszne [emoji52]
Czekam po dupka .
1485937940-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Bum daj znać czy gin Ci dał receptę.
A normy bardzo szeroko rozpisane [emoji6]

Do góry