reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ona się usg nie może doczekać no niech idzie [emoji14] Tylko bliźniaki widać gdzieś od 6-7 tygodnia:p
Anusia jak Ty tam żabuś ?
Żyje żyje... działam na pełnych obrotach ale poczytuje ... zdrówka kochana niech ci ulzy na zatoki... kiedy często mnie bolały wiem co to za masakra .... a tak to nic ... kładę się zaraz i książkę poczytam [emoji6] dzień szybko zlecial

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Witam
Wstałam z zatkanym nosem i cieżko mi sie oddycha. Mam zawalone zatoki az w uszach kłuje [emoji20] Skończy sie antybiotykiem jak nic [emoji53]

Dzol mi tez sie wydaje, ze 11dc był pozytyw, ale reszta jest tez ciemna. Ja tak nigdy jeszcze nie miałam [emoji50] ja bym zrobiła test około 28dc

Wlasnie mialam pisac ze powinnas mnie juz dawno witac poranna kawa [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone

Wlasnie mialam pisac ze powinnas mnie juz dawno witac poranna kawa [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone

Najpierw musiałam śniadanie Młodemu i Staremu zrobic [emoji38]
A teraz pije kawę i edytowałam post powyżej, wlasnie specjalnie dla Ciebie [emoji1][emoji1]

Och to jestes rozgrzeszona [emoji8][emoji8]
No u mnie to takie cienie jak w ciazowych. U Bum to wyszly prawdziwe owu. Takie wlasnie powinny byc. Ale moze mi po tym clo nic nie uroslo. Jajniki mnie wg nie bolaly jak poprzednio. Nie wiem, co ma byc to bedzie. Jutro ide do endo-gin. moze jakis pomysl bedzie na mnie miala.
Ty wstajesz specjalnie sniadanie robic czy mlodego zawozisz? Ja to bym wieczorem kanapki robila zeby rano tylko z lodowki wyciagneli [emoji41]

Napisane na iPhone

Dzol wstaje bo młodego odwożę i mam czas jeszcze kawę w spokoju wypić [emoji6] mamy daleko do szkoły, a nie chce go przenosić. Za dużo rewolucji jak na takiego małego człowieka, wystarczy ze klasę zmienił [emoji6]

Nuria pamiętaj -KUP DZIS TEST ja Cie proszę. A jutro rano razem sikniem [emoji16][emoji16][emoji16]

Moze kupię[emoji23]
Nie mam sil na nic, do tego jest mi tak gorąco, ze moglabym pojsc i sie wytarzac w sniegu[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry kobieciny

Nuria ja Cie qfa prosze sikaj na tesciora jutro !!!!!!!

Co u ciezaroweczek i i nie ciezaroweczek?? Wyspalyscie sie??? Ja zaspana ale dam rade [emoji1]
Agnes a wiesz.ze zatkany nosek.to ponoc tez przy zagniezdzeniu. Dobra,nic nie mowilam [emoji16][emoji16][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55]

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry