reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A u mnie w doz kolejka jak stad do Warszawy w jednej i w drugiej
Kupiłam dwa testy w jednej aptece, dwa w drugiej, żeby nie myśleli ze jakas dziwna jestem [emoji23][emoji23]

Dżoł to akurat żaden wyznacznik:-) to że są blade, to nie znaczy że nie będzie piku LH i owu. Mnie gin powiedział w klinice, że cykl bezowulacyjny i co ha ha ha.

Agnesis ha ha ha! Dlatego proponuję zrobić to co Arte! Trzeba się przerzucić na zamówienia na gemini:-) ja od razu po 6-8 zamawiałam:-)

no wlasnie wiem, bo jakbym czekala na 2 rowne krechy to bym sie chyba nigdy nie zaczela bzykac. tylko nie wiem czemu moj gin sie tak uparl ze mam robic, no to robie. i jak kiedys zajde to mu kuzwa je pokaze , ze nic nie wykazuja a owu byla.

Tynka tez zamawiałam na gemini po 10 sztuk rożnych firm, ale zapasy sie skończyły [emoji12] a te doz sa dobre [emoji6]
Bum kupiłam dwa takie i dwa takie [emoji16]

no potwierdzam , że są dobre bo płytkowe to , to samo co nordtest :)

agnesis może sikniesz zaraz sobie na jeden :)

Bum nie kuś [emoji23]
Bo wlasnie stałam przed szafka i patrzę na nie mowię "nic nie piłam 2 godziny, moze machnę" a za chwile "nie, nie rano" i schowałam [emoji12]

reklama
Dobra zrobie strumieniowy, a rano płytkowy [emoji23]

Do góry