Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czekamy na betę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]agnesis po 15 bedzie ponoć wynik bo maja z innym labo uumowe...
Ale sprawdzalam czy torbieli nie ma i nie ma.
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
my sie bzykamy narazie 3 dzien i juz mnie wszystko wkurwia, ze musze czekac na starego az do lozka przylezie, ja juz na pol przytomna zanim od przychodzi, a w piatek wyjezdza i wraca w niedziele, wiec do piatku bede go meczyc.A wiesz,ze juz mi sie nie chce [emoji27] [emoji45][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez juz wszystko wqrwiamy sie bzykamy narazie 3 dzien i juz mnie wszystko wkurwia, ze musze czekac na starego az do lozka przylezie, ja juz na pol przytomna zanim od przychodzi, a w piatek wyjezdza i wraca w niedziele, wiec do piatku bede go meczyc.
Dobrze że napisałaś o bzykanku bo bym zapomniała clo wziąć [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]my sie bzykamy narazie 3 dzien i juz mnie wszystko wkurwia, ze musze czekac na starego az do lozka przylezie, ja juz na pol przytomna zanim od przychodzi, a w piatek wyjezdza i wraca w niedziele, wiec do piatku bede go meczyc.