reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula to sie musisz z agnes dogadać [emoji14]

Agnesis a to w kinie na tym bylas?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Hehe poczekam [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
A ja,paski z tego ciasta wycinalam. Pies je drapal. Faktycznie mogłam na tarce ehhhh..n ta ciąża mnie odmużdża

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoć w ciaży na 2 lata kurczy się istota szara
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Ja przysnelam i mi sie snilo ze pojechalam do matki mojego a ona mi pokazuje pozytywny test ciazowy i mowi że jest w ciazy ale jeszcze nie wie co z nia zrobi...[emoji46] a to babka po 50tce. Matko czemu mi sie takie rzeczy śnią[emoji23]?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przysnelam i mi sie snilo ze pojechalam do matki mojego a ona mi pokazuje pozytywny test ciazowy i mowi że jest w ciazy ale jeszcze nie wie co z nia zrobi...[emoji46] a to babka po 50tce. Matko czemu mi sie takie rzeczy śnią[emoji23]?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ahahahaha

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria [emoji23][emoji23] koszmar chyba nie sen, co [emoji12]
Anula ja sie chętnie podzielę tym clo jakby co [emoji6]
Nessi inteligentne jesteśmy to ma sie nam co kurczyć [emoji38]
Rene ja kiedyś wałkowałam to ciasto, na równe prostokąty żeby ładne było, proste, docinalam... a teraz pierdziele [emoji12] i tak zjedzą i tak, a o ile szybciej i łatwiej [emoji1]

Agnesis Greya czytałam z wypiekami na twarzy. Wszystkie 3 tomy połknęłam w 4 dni chyba, film był koszmarny:-/ sztuki kochania nie czytałam, to może film mi się spodoba:-)
Dla mnie seks nigdy nie będzie tematem tabu. No i z racji pracy dla mnie patrzenie w krocze to to samo, jakbym na twarz patrzyła:-) normalka

Nessi ja od jakiegoś miesiąca mam takie sny erotyczne, że nawet nie wiedziałam, że można takie rzeczy w łóżku robić. Niestety na żywo jakby miało dojść co do czego, to mi się nie chce o. I tak przyznaje, że często się bzykamy z mężem bo średnio co drugi, trzeci dzień.

Nuria ha ha ha ha ale się uśmiałam z twojego snu:-)

Z tym kurczeniem mózgu to jest coś na rzeczy, bo ja normalnie zglupiałam! W ogóle jakoś mi słów brakuje, nie mogę wyjaśnić często o co mi chodzi i ciągle zapominam o czymś. Najgorzej na zakupach:-/

Tynka ja wlasnie mam zamiar przeczytać książkę. Ja w ogóle szybko czytam książki, bo jak zacznę to muszę szybko sie dowiedzieć co dalej [emoji23]

reklama
Do góry