reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zawsze jak zabraknie, to wyślecie nowy zestaw, ja potrę po brzuchu i będzie jak ten pierwszy :D
Hahah [emoji23] no przecież [emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Zostało 1 całe opakowanie CLO to licząc 2 cykle.
+ ziółka mam też do oddania
+ donga z jakieś 50tabl.

Jutro ide do rodzinnego po dupka to moge wziasc tez i clo jak mi da [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Zostało 1 całe opakowanie CLO to licząc 2 cykle.
+ ziółka mam też do oddania
+ donga z jakieś 50tabl.

Jutro ide do rodzinnego po dupka to moge wziasc tez i clo jak mi da [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Bo to coś tam poczaruj i rozdziel dobrze [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Witajcie

Bum krecha jest [emoji106]
Trzymam kciuki za betę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Ja wzięłam pierwszą tabletke clo i niech się dzieje co chce [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Tynka film lepszy niż Grey [emoji6] bzykają sie tam to fakt, ale nie przez cały film [emoji12] pośmiać tez sie pośmialam. Ale zauważyłam tez ze czy w PRL-u czy dzis temat sexu i antykoncepcji dla ciemnoty był i jest wielkim tabu i grzechem [emoji106]

Anula to sie musisz z agnes dogadać [emoji14]

Agnesis a to w kinie na tym bylas?

...życie cudem jest...

Tynka film lepszy niż Grey [emoji6] bzykają sie tam to fakt, ale nie przez cały film [emoji12] pośmiać tez sie pośmialam. Ale zauważyłam tez ze czy w PRL-u czy dzis temat sexu i antykoncepcji dla ciemnoty był i jest wielkim tabu i grzechem [emoji106]

Anula to sie musisz z agnes dogadać [emoji14]

Agnesis a to w kinie na tym bylas?

...życie cudem jest...

Ziolek to ja na pewno pic nie dam rady [emoji41]

Niedługo w Państwie PolenKatolen nie będziesz mogła głośno o seksie mówić :p A za użycie gumki będzie 3 lata w zawiasach...

[emoji23] wszystko możliwe [emoji6]

Dzien dobry [emoji4]
Wczoraj zaszalałam, po kinie poszłyśmy sie napić i wróciłam o 2 i jeszcze chłopa na wpół śpiącego zgwałciłam [emoji41][emoji23][emoji23]

Bum jajec pęknąć mogło kilka po tym clo i dlatego miałaś ciagle pozytywne testy owu.
Testu mi sie robić nie chce, bo wiem ze nie ma po co. Kiedyś październik to bym dla mnie wymarzony miesiac na urodzenie dziecka. A szczytem spełnienia marzeń byłaby córcia z października. A ze ja mam zawsze pod górkę to jeszcze z rok, dwa, ewentualnie pięć bede sie starać.
Rene nie przemęczaj sie tak [emoji121]️ mi tam ciasto zagniatala chrześnica mojego S. Ja tylko jabłka przysmażyłam, starłam pózniej ciasto i wstawiłam do pieca wiec sie nie narobiłam.
Czytałam wszystko, ale głowa trochę boli i nie pamietam co więcej [emoji12]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum piękna różowa kreseczka:-) każdy test inny, więc inaczej się odbarwiają. Jutro będzie super wynik bety zobaczysz.

Agnesis a jak film? Byłaś na Sztuce Kochania? Ja chcę iść z mężem 12 lutego. Akurat w jego urodzinki:-) mam nadzieję, że ja po ciąży też szybko schudne. Moja mama i siostra w ciągu 3-4 miesięcy wracały do wagi sprzed ciąży, a tyły po prawie 20 kg.

Nati ja mam to samo. Raz śpię super z jedną przerwą na opróżnienie pęcherza, a czasami obudze się o 2-3 i już nie mogę zasnąć.

Nie mam pomysłu co dziś zrobić na obiad:-/

Anula a mnie się znowu jakieś krostki przy brodzie zrobiły:-/ takie placki czerwone z łuszczącą się skórą.
A ty z czego znowu chcesz chudnąć [emoji43][emoji43][emoji43]?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry