reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak Carmen dostanie clo od gina to Bum ja biere Wasze magiczne tabletki [emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Oby mi tylko reklamacji na drugie nie składała [emoji14]

Carmen <3 Tak się cieszę kochana, i w dupę wleję, że wcześniej nie poszłaś!. Jest plan, i super!
Anuś a u Ciebie kochana jest plan działania ?
U mnie kochana laba,luz i lans [emoji23]
Cykl trwa a ja libido mam na minusie totalnym [emoji23] więc nic na siłę:) kibicuje wam [emoji41] wizytę mam 1.02 ... Nawet na siłownię zaczęłam chodzić i pracę zorganizowalam :) także głowa zajęta... i jest dobrze:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Oby mi tylko reklamacji na drugie nie składała [emoji14]

Carmen <3 Tak się cieszę kochana, i w dupę wleję, że wcześniej nie poszłaś!. Jest plan, i super!
Anuś a u Ciebie kochana jest plan działania ?
Mnie zapytowywujesz?
A nawet jak nie mnie to Ci napisze [emoji16]

Clo stoi już w szafce, ten cykl na spokojnie naturalnie będę próbować z testami owu jeszcze bo nie będę teraz mogła latać co drugi dzień na usg
Teściowa ma na początku lutego pierwszą chemie i będę jej potrzebna
Ale co się odwlecze to nie uciecze....
A w następnym cyklu ruszymy z clo

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Anula full wypas widzę u Ciebie [emoji106] siłownia, praca, super. Teraz czas na mnie, czas sie ruszyć [emoji6]

Aahaha agnes bierz, nie pogniewam sie.
Ooj Nessi moglam isc szybciej,ale strach jest czasem silniejszy od wszytskiego.
W ogole pytal sie kiedy bylam u gina to powiedzialam ze w polowie listopada a on : to czemu pani znowu wrocila??
Powiedzialam mu,ze tamten zbagatelizowal sprawe.....
Bum on nawet powiedzial, ze to prawe jajco jak na pierwszy rzut oka nie pracuje,cale jest zawalone cystami i mowi ze o dziwo chociaz lewy jajnik pracuje. Nie mowilam,ze pije ziolka hheee
pewnie dlatego ten jajnik doszedl do siebie i pracuje bo cyst nie bylo poza tym jednyn pecherzykiem dominujacym.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie kochana laba,luz i lans [emoji23]
Cykl trwa a ja libido mam na minusie totalnym [emoji23] więc nic na siłę:) kibicuje wam [emoji41] wizytę mam 1.02 ... Nawet na siłownię zaczęłam chodzić i pracę zorganizowalam :) także głowa zajęta... i jest dobrze:)

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
[emoji106][emoji106][emoji122][emoji122] i tak trzymać ale o tym już rozmawiałyśmy [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula full wypas widzę u Ciebie [emoji106] siłownia, praca, super. Teraz czas na mnie, czas sie ruszyć [emoji6]

Dziewczyny teraz to z niego jest takie cos ale po czasie :/
1485543656-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Do góry