reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
U mnie kochana laba,luz i lans [emoji23]Oby mi tylko reklamacji na drugie nie składała [emoji14]
Carmen <3 Tak się cieszę kochana, i w dupę wleję, że wcześniej nie poszłaś!. Jest plan, i super!
Anuś a u Ciebie kochana jest plan działania ?
Cykl trwa a ja libido mam na minusie totalnym [emoji23] więc nic na siłę kibicuje wam [emoji41] wizytę mam 1.02 ... Nawet na siłownię zaczęłam chodzić i pracę zorganizowalam także głowa zajęta... i jest dobrze
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Mnie zapytowywujesz?Oby mi tylko reklamacji na drugie nie składała [emoji14]
Carmen <3 Tak się cieszę kochana, i w dupę wleję, że wcześniej nie poszłaś!. Jest plan, i super!
Anuś a u Ciebie kochana jest plan działania ?
A nawet jak nie mnie to Ci napisze [emoji16]
Clo stoi już w szafce, ten cykl na spokojnie naturalnie będę próbować z testami owu jeszcze bo nie będę teraz mogła latać co drugi dzień na usg
Teściowa ma na początku lutego pierwszą chemie i będę jej potrzebna
Ale co się odwlecze to nie uciecze....
A w następnym cyklu ruszymy z clo
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Carmen24
Fanka BB :)
Aahaha agnes bierz, nie pogniewam sie.
Ooj Nessi moglam isc szybciej,ale strach jest czasem silniejszy od wszytskiego.
W ogole pytal sie kiedy bylam u gina to powiedzialam ze w polowie listopada a on : to czemu pani znowu wrocila??
Powiedzialam mu,ze tamten zbagatelizowal sprawe.....
Bum on nawet powiedzial, ze to prawe jajco jak na pierwszy rzut oka nie pracuje,cale jest zawalone cystami i mowi ze o dziwo chociaz lewy jajnik pracuje. Nie mowilam,ze pije ziolka hheee
pewnie dlatego ten jajnik doszedl do siebie i pracuje bo cyst nie bylo poza tym jednyn pecherzykiem dominujacym.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooj Nessi moglam isc szybciej,ale strach jest czasem silniejszy od wszytskiego.
W ogole pytal sie kiedy bylam u gina to powiedzialam ze w polowie listopada a on : to czemu pani znowu wrocila??
Powiedzialam mu,ze tamten zbagatelizowal sprawe.....
Bum on nawet powiedzial, ze to prawe jajco jak na pierwszy rzut oka nie pracuje,cale jest zawalone cystami i mowi ze o dziwo chociaz lewy jajnik pracuje. Nie mowilam,ze pije ziolka hheee
pewnie dlatego ten jajnik doszedl do siebie i pracuje bo cyst nie bylo poza tym jednyn pecherzykiem dominujacym.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
Rene1985
[emoji106][emoji106][emoji122][emoji122] i tak trzymać ale o tym już rozmawiałyśmy [emoji8]U mnie kochana laba,luz i lans [emoji23]
Cykl trwa a ja libido mam na minusie totalnym [emoji23] więc nic na siłę kibicuje wam [emoji41] wizytę mam 1.02 ... Nawet na siłownię zaczęłam chodzić i pracę zorganizowalam także głowa zajęta... i jest dobrze
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Powiem Ci ze nie było łatwo się zmotywować ale odrazu lepiej [emoji41]głowa zupełnie inaczej pracuje ... dawaj dawaj [emoji4]Anula full wypas widzę u Ciebie [emoji106] siłownia, praca, super. Teraz czas na mnie, czas sie ruszyć [emoji6]
Dziewczyny teraz to z niego jest takie cos ale po czasie :/
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
reklama
Artemida90
Dziewczyny teraz to z niego jest takie cos ale po czasie :/
...życie cudem jest...
Bum nawet mój mąż mówi że jest kreska
Wysycha to ciemnieje