reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Normalnie czuje jakbym miała @ dostać wrrr...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Normalnie czuje jakbym miała @ dostać wrrr...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Ja też się tak czułam ...Bum, naprawdę te testy różnią się od tamtych ....dla mnie teraz jest 100% pozytyw i widać to jak wół.

Bum trzymam kciuki żeby to było To, choć wydaje się że to już przesądzone [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Agnesis za Ciebie też mocno ściskam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Carmen czekam na wieści po wizycie

A ja mam wyjątkowo obfitą @ tym razem
Zwykle,mam 2-gi dzien najgorszy ale dzisiaj to już przegięcie [emoji52][emoji17]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Heyy wrocilam cala w skowronkach w sensie ze nigdy nikt mnie tak dobrZe na prywatnej wizycie nie
potraktowal,facet zajebiaszczy wytlumaczyl wsZystko,zajrzal gdzie popadlo,nawet przy drugiej dziorce popatrzyl :) skontrolowal mnie od a do z, mierzyl wazyl pozniej przeliczenia robil i wyszlo mu ze jestem perfekcyjna hehee ale powiedział,zeby nie jesc duzo mc donaldsow i od czasu do czasu pobiegac,takie cos dla siebie. Ale ja mu powiedzialam, wie pan za leniwa jestem, jeszcze jak pan mi mowi,ze jestem w normie to nie widze potrzeby [emoji23][emoji23]
Kurcze mowil jak poeta,powoli i dokladnie, w kazdym miejscu gdzie dotknal komentowal. Takie cos mnie sie podoba bo jednak 100€ dalam a zajal sie BARDZIEJ niz fachowo [emoji106][emoji106]
Odpowiedziałam o krwawieniach i te w srodku cyklu to przedowulacyjne, to krwawienie co mialam teraz to tez owulacyjne a ze byly stosunki to dlatego krwi troche zobaczylam.

Prawy jajnik niestety zasmiecony cystami, powiedzial ze po razie nie.moze osadzic ale podejrzewa ze nawet nie pracuje!!! Na lewym jajku mam jeden pecherzyk niestety tylko 14 mm ale powiedział ze i z takim da sie zajsc. I ze jeszcze na pewno podrosnie.
Przebadal tarczyce,plecy nerki hehe poklepal popukal,ponaciskal i potwierdzil OGÓŁEM ze jestem zdrowa poza PCO, powiedzial ze jak teraz nie zajde to zadzwonic do niego bez kolejki i da mi wloskie clo.
Takze tego wiecie,nie martwie sie o ten cykl, wrecz przeciwnie prosze Boga zeby w razie co z clo ruszylo.
Oczywiście uprzedzil ze jest wysokie ryzyko ciazy blizniaczej,ale ja powiedzialam ze byn chciala.
Podziekowalam mu na koniec ze sie ciesze ze mnie dobrze potraktowal to mnie po reku poglaskal i mial lzy w oczach, dla kogos to moze.nic ale mi to takiego ANIOŁA bylo trzeba :) ku...zeby wszyscy tacy lekarze płatni byli.......

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

1485539101-aaaaaa.jpeg

...życie cudem jest...
Będzie bobas albo dwa [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Do góry