reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen oczy wstawilam bo dupa w kadrze sie nie miesci [emoji23][emoji23][emoji23]

29 l., 3 aniołki, 0 dzieci
diagnoza: nk 16%, zesp. antyfosfol. (?)
leki: acard 150mg, encorton 20 mg, kw.fol. 5, jodid, prenatal uno choina, ovarin, od poz. testu clexane

Napisane na iPhone
Moja tez by nie weszla

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To znaczy co, mąż ma się pozbyc złych plemników przed właściwym stosunkiem, dzień przed, dwa dni przed czy jak?
Bo chyba nie kumam [emoji12][emoji23][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Tak,tak
Isc sie zabawic,pozbyć sie zlych zolnierzykow, bo mowila ze sperma moment sie zregeneruje i wieczorem dzialac. Heehe dobrze zrozumialas

Powiedziala,ze nie ma co wlewac do zbiornika tej "zlej"spermy i ze jak dzialac to z ta dobra.
Ja jej w ogole powiedzialam,ze ja nie bede az tyle meza zadowalac bo nie chce mi sie.
To powiedziala powaznym glosem,ze niech sam sie soba zajmie [emoji54][emoji54][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mowila,ze mam do niej dzwonic,ze pomoze...ale gdzie bede dzwonic. Niech sie pomodli za mnie hehe

Powiedziala,ze nie ma co wlewac do zbiornika tej "zlej"spermy i ze jak dzialac to z ta dobra.
Ja jej w ogole powiedzialam,ze ja nie bede az tyle meza zadowalac bo nie chce mi sie.
To powiedziala powaznym glosem,ze niech sam sie soba zajmie [emoji54][emoji54][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mowila,ze mam do niej dzwonic,ze pomoze...ale gdzie bede dzwonic. Niech sie pomodli za mnie hehe

No u nas staram sie by seks był co drugi maksymalnie 3 dzien
No ale za starzy jestesmy by kopulować jak króliki co drugi dzien przez cały cykl [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czyli według niej seks nawet codziennie, tak?
Jeden dzien zeby sie pozbyc złych plemników a drugi zeby dobre dotarły gdzie trzeba [emoji33][emoji23]
Czy to nie może byc prostsze ?

Wg niej tak jak mowisz Mania , czesto i nie z dużymi odstepami bo ona obserwujac na mikroskopie widzi,ze te plemniki sa za wolne i wiekszosc umiera juz na starcie

Nuria tak dzialamy. Ahaha
Juz.nawet boje sie dzialac,zeby krwi stale nie wiedziec. [emoji1][emoji1]

A ja czuje że mnie lada chwila zaleje @
Więc pewnie dziś zaczne nowy cykl

czyli owulka była w 15 dc najpewniej i tak się teraz nastawiam i w tym o ile bedzie w ogóle [emoji52]

Wg niej tak jak mowisz Mania , czesto i nie z dużymi odstepami bo ona obserwujac na mikroskopie widzi,ze te plemniki sa za wolne i wiekszosc umiera juz na starcie

Nuria tak dzialamy. Ahaha
Juz.nawet boje sie dzialac,zeby krwi stale nie wiedziec. [emoji1][emoji1]

To muszę mežowi powiedzieć że w czasie kiedy jestem niedysponowana musi co drugi dzień sam zadbać o siebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry