reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene No rtg odpada wiec usg powinien zrobic myśle [emoji6]

reklama
Bum legowisko za free [emoji23]

Arte jest chyba 30 minut na dowiezienie od chwilli oddania do kubeczka no i temperature ciała dobrze zachować więc wiesz pod paszke kubeczek i jedziesz tylko żeby Ci się nie wylalo :)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Ale kubeczek jest zakręcany :-) taki jak do moczu ale mniejszy :p
To dobrze będę pilnować żeby żołnierzyki miały ciepło.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Artemida moj przed oddaniem czytal co i jak i stwierdzil ze skoro ma byc dowiezione w temp. wlasnie wysokiej jakos 25 stopnie czy cos kolo tego i godzine czy pol ma na dowiezienie to postanowil na miejscu oddac. bo korek czy wypadek na drodze i nie dojedzie i dupa.

Anula no , tylko chyba to nie L a XXL i muszę teraz ja to opylic i kupić jej mniejsze [emoji23][emoji23]
Ale z P polewe mamy [emoji16][emoji16]
1485168372-aaaaaa.jpeg

Agnesis moze dla twojej pierdoly jest większa? [emoji5]

No ja podpisalam jako odebrane i nie wiem czy mam tam dzwonic czy co.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum tylko sie cieszyc ;-) pewnie cos mial zle zanotowane ze nie wzial kasy :)
a Ty masz 2 pieski czy 1?
Kochana 1 , Lunke musieliśmy oddać [emoji19] jakby były 2 to byłoby idealne

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

no wlasnie nie pamietalam czy jak oddalas to zostaly Ci 2 czy 1 :)
no to mozesz tam wsadzic Chmila Lenora i bedzie taki kojec koedukacyjny :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Artemida moj przed oddaniem czytal co i jak i stwierdzil ze skoro ma byc dowiezione w temp. wlasnie wysokiej jakos 25 stopnie czy cos kolo tego i godzine czy pol ma na dowiezienie to postanowil na miejscu oddac. bo korek czy wypadek na drodze i nie dojedzie i dupa.
No tylko tu w Holandii chyba nie ma takiego pokoju żeby oddać na miejscu. A szpital mamy w sumie 10-15 min od domu więc wydaje mi się że nie będzie problemu :-) i mój będzie się lepiej czuł jak w domu to będzie robić

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

no wlasnie nie pamietalam czy jak oddalas to zostaly Ci 2 czy 1 :)
no to mozesz tam wsadzic Chmila Lenora i bedzie taki kojec koedukacyjny :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Hahahaha [emoji23][emoji23] dobre [emoji106]
Nie no za duzo miejsca to zajmuje [emoji38]

...życie cudem jest...

reklama
Bum haha dobre .. P. Jak cie wkurzy to będzie miał gdzie spać haha dawaj no namiary na tego co to rozdaje te legowiska - wciagne jakieś [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry