reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi wszystko co naturalne, maliny, miod, czosnek, syrop z cebuli, imbir, cytryna, koc [emoji4]

Chcialyscie duży brzuch to patrzcie. A do porodu jeszcze dwa m-ce. Mi to już nawet melb nie pomoże potem . bede zwisa mieć
1485163597-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialyscie duży brzuch to patrzcie. A do porodu jeszcze dwa m-ce. Mi to już nawet melb nie pomoże potem . bede zwisa mieć
1485163597-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuuu laseczka z ciebie [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Rene piękny brzusio [emoji7] w ogóle jesteś zgrabna jak ta lala. Ja w ciazy przypominałam słonia albo raczej hipopotama [emoji23]

A moze idź na usg do ortopedy gdzies, bo warto byłoby zobaczyć co sie w środku dzieje.

Ostatnia edycja:
Anula pewnie, ze myślałam żeby isc do pracy. Ale oferty sa tak zachęcające, ze szkoda gadać [emoji53]
A na plaże to ja wyskoczę, ale chyba tylko w dresie [emoji23]
Arte ale nogi masz całkiem zgrabne. A ciaza spożywcza to chyba nas wszystkie dotyka [emoji16]
Majka wolałabym żeby była i u mnie "dupa" nie musiałabym sie męczyć [emoji23]

Nessi boziu bidulko tak jak dziewczyny mówią, naturalne sposoby leczenia. Ja jeszcze nie chorowałam ale dziewczyny coś pisały o specjalnej linii leków dla ciężarnych. Musiałabyś w aptece zapytać no i apap. A jak zatoki to ponoć tylko płukanie daje efekty i jest bezpieczne. Osobiście nie próbowałam bleh.
Rene koniecznie do ortopedy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wymarzlam [emoji55]

Rene zgrabnego brzucha masz ! [emoji4]

Agnesis haha ja tez normlanie sie w ciąży kulalam [emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Majka [emoji23]
Bum, ale serio jak patrzę na ciężarne, to sie zastanawiam jak one to robią, ze nie przypomniaja wielorybów tak jak ja kiedyś [emoji23]

Do góry