Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A próbka nie musi wyschnąć ?Czekam [emoji38]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
No ja zawsze czekam z 5min [emoji4] czasem zostawiam nawet godzinę i wynik ten samA próbka nie musi wyschnąć ?
To trzeba iść spać i pluc jutro [emoji38]Slabo widze,ale wychodzi jak w okresie bezplodnym......
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech spi , moja od 2 lat zasypiala sama w pokoju i przesypiala cale noce a teraz odmiesiaca a nawet dwoch dziennie przychodzi nad ranem 4-5 i nie budzi nas tylko wbija wlozko i idzie spać [emoji19]moja księżniczka juz 3 noc spi ze mna a stary w salonie na rogowce hehe
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom