Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A proszę Cię bardzo ... Hakuna-matata-hulapma!To dobrze,ze cie uleczylam co nie [emoji4][emoji4]
Teraz ty mnie ulecz, zrob abra-kanabra to moze i mnie sie uda zajsc w ciaze z dwiema fasoleczkami.[emoji120][emoji120][emoji1]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bum moj L poszalal i mam 4 litry starego, 20 litrow nowego i kolejne 20 sie robi [emoji23] porobil rozne smaki i powiedzial, ze chce winniczke na strychu [emoji23]Mum ta one tak potancza, ze hoho ale napluje haha [emoji23][emoji23] ale ponoć po spożyciu alko trzeba godzinę odczekać [emoji23]
Wbijać hehe, mam resztkę muszę teścia jutro namówić by mi uzupełnił on tam 3 baniaki ma [emoji38]
Agnesis czemu nie możesz?
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...