Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agnesis to akurat ciekawe...Co lekarz to obyczaj...a niby wszyscy kończyli uniwersytet medyczny o jednolitym programie
Ojj to nie zazdroszczę, hormony jednak szaleja....Odnośnie smogu, to pamiętam za dzieciaka lubiłam ten zapach z kominów od początku jesieni ...
Coś w tematyce
Zobacz załącznik 791073
Ja się zwolniłam z pracy, źle się czuję:/ Jutro odrobię resztę ...ale dzisiaj mam jeszcze jednego pacjenta na terapię indywidualną i muszę pojechać o 17:00 :/
No i jazdaaaaaa z Kamasutrą teraAschle no wlasnie moja jak byla mala to zawsze na wszystko szczepilam,bo we wloszech decyduje rodzic.
Mialam do wyboru zawsze k£uc jedna nozke z podstawowymi.szczepieniami lub dwie nogi z tymi wlasnie na meningo i pneumococco.
Ja zawsze jej wszystko robilam,jutro pojde do osrodka i wypytam i ja.chyba tez sie zaszczepie,bo ile razy wlaze do przedszkola i za darmo przez 5 minut nalapie sie chorob :/
Anuszka ściskam łapki. Bedzie.dobrze,przepchaja co maja i szybciutko zajdziesz [emoji8][emoji8]
A to moje wyrko nowe
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
LogopedaNessi kochana jako kto pracujesz? pewnie pisalas ale sie nie dokopalam a nie daje mi to spokoju bo uzywasz okreslen bardzo mi znanych [emoji6][emoji1]
Carmen lozko bossssskie [emoji7]