Do śmietany dodajcie cukru pudru według uznania bo nie napisałam [emoji16]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do śmietany dodajcie cukru pudru według uznania bo nie napisałam [emoji16]
Przestan te zdjecia wklejac[emoji24][emoji24][emoji24]Obiad mężowi gotuje [emoji23] bo o 13 wychodzi do pracy [emoji4]
Co do kremow do tortow to ja nie umie robić , ale ciast znam wiele [emoji38] na święta robiłam miodowiec z kremem z kaszy mannej i kokosu [emoji3]
Dzol łazienkę juz mam zamknięta na guzik , jedynie to czekać na tych co mają mi zacząć robić d 1 lutego no i jechać P musi zamówić parę rzeczy do obi lub castoramy [emoji38]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Jeśli chcesz nim dekorowac to daj mniej śmietany a więcej mascarpone będzie bardziej sztywnyMuszę ogarnąć coś na wierzch i napis wymyśleć chyba że walne świeczkę i tyle
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikusia tak mi przykroCześć laseczki, dzisiaj byłam u gina w przychodni przyszpitalnej, z cała teką moich dokumentów i dostałam skierowanie na SIS - ocena anatomiczna macicy. Termin za miesiąc, bo musi być po okresie ok 9 dc. I znów kolejne 2 cykle mam z głowy. Jak się okazało moje ostatnie 2 ciąże biochemiczne i beta 23 jednej z nich - to za mało by stwierdzić ze to ciaża, wiec w sumie Pani Doktor bierze pod uwagę dwa poronienia a nie 4.... Podobno beta 23 to nie ciąża, ciąża potwierdzona jest od bety 25....Jakieś mam mieszane uczucia po tej wizycie. Wiem, że to badanie SIS warto zrobić, ale.....no właśnie..ale.... A któraś z Was (przepraszam ze nie pamietam która) miała histero, dobrze wyczytałam?? I jak wynik? Mpoje badanie to podobnno prostsza odmiana histero....
Miłego Dnia dziewczyny
ja miałam histeroskopię
Cześć laseczki, dzisiaj byłam u gina w przychodni przyszpitalnej, z cała teką moich dokumentów i dostałam skierowanie na SIS - ocena anatomiczna macicy. Termin za miesiąc, bo musi być po okresie ok 9 dc. I znów kolejne 2 cykle mam z głowy. Jak się okazało moje ostatnie 2 ciąże biochemiczne i beta 23 jednej z nich - to za mało by stwierdzić ze to ciaża, wiec w sumie Pani Doktor bierze pod uwagę dwa poronienia a nie 4.... Podobno beta 23 to nie ciąża, ciąża potwierdzona jest od bety 25....Jakieś mam mieszane uczucia po tej wizycie. Wiem, że to badanie SIS warto zrobić, ale.....no właśnie..ale.... A któraś z Was (przepraszam ze nie pamietam która) miała histero, dobrze wyczytałam?? I jak wynik? Mpoje badanie to podobnno prostsza odmiana histero....
Miłego Dnia dziewczyny