D
reklama
Jestem
U mnie tak po
1. Prolaktyna za wysoka dostałam bromergon
2. Za wysoka prolaktyna powoduje że cykle mi się rozlegulowały i nie mam owulacji w kazdym cyklu [emoji17]
3. Pęcherzyki są jeszcze bo są dwa, ale do jutra powinien pęknąć ten większy[emoji16]
4. Jak się w tym cyklu nie uda to przepisała clostilbegyt i monitoring w przyszłym cyklu
5. Mam polipa endometrialnego który może utrudniać zagnieżdzenie, ale na raxie jest mały, wiec nie ma potrzrby łyżeczkować
Jak się uda zajść to nie będzie ciąży przeszkadzał
No i przepisała dupka na 3 cykle
Bum co do Twoich testów powiedziała ze nie powinno tak być i trudno jej powiedziec czemu
Także to tyle
Plamienia które miałam to prawdopodobnie od tego polipa
No jakoś tak mało optymistycznie
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
U mnie tak po
1. Prolaktyna za wysoka dostałam bromergon
2. Za wysoka prolaktyna powoduje że cykle mi się rozlegulowały i nie mam owulacji w kazdym cyklu [emoji17]
3. Pęcherzyki są jeszcze bo są dwa, ale do jutra powinien pęknąć ten większy[emoji16]
4. Jak się w tym cyklu nie uda to przepisała clostilbegyt i monitoring w przyszłym cyklu
5. Mam polipa endometrialnego który może utrudniać zagnieżdzenie, ale na raxie jest mały, wiec nie ma potrzrby łyżeczkować
Jak się uda zajść to nie będzie ciąży przeszkadzał
No i przepisała dupka na 3 cykle
Bum co do Twoich testów powiedziała ze nie powinno tak być i trudno jej powiedziec czemu
Także to tyle
Plamienia które miałam to prawdopodobnie od tego polipa
No jakoś tak mało optymistycznie
Carmen24
Fanka BB :)
Jest w avonie i na necie tez mozna kupic. Wpisz czarna maska albo black mask.albo kup od Bum.[emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
Fanka BB :)
Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]
Nie dziękuje, co by nie zapeszyć [emoji12]Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]
Wiecie, obiecaliśmy sobie z mężem że drugie dziecko nie na siłę, ale co ja poradze że nie mam owulki
A wiecie stymulacja i monitoring to troche presja, zwłaszcza dla faceta
O obciążeniu finansowym nie wspomnę
Tylko dzis na wizyte i leki poszło 220 zł [emoji58]
Nie wiem sama czy już uderzać w stymulacje czy zobaczyc jak bedzie po obniżeniu prolaktyny
Z drugiej strony młódka już nie jestem, a czas ucieka [emoji17]
NeSSi
Moderatorka
Oby clo było dla Ciebie tak szczęśliwe jak i dla mnieNie dziękuje, co by nie zapeszyć [emoji12]
Wiecie, obiecaliśmy sobie z mężem że drugie dziecko nie na siłę, ale co ja poradze że nie mam owulki
A wiecie stymulacja i monitoring to troche presja, zwłaszcza dla faceta
O obciążeniu finansowym nie wspomnę
Tylko dzis na wizyte i leki poszło 220 zł [emoji58]
Nie wiem sama czy już uderzać w stymulacje czy zobaczyc jak bedzie po obniżeniu prolaktyny
Z drugiej strony młódka już nie jestem, a czas ucieka [emoji17]
Bum to samo do Cię się tyczy Jak zajdziesz to wysyłaj clo do Agnesis :d
Słonce przypomniało mi się že taki polip jak ja mam może powodować plamienia między miesiączkami i po stosunku.Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]
Może stąd u Ciebie te plamienia...
reklama
Mam nadzieję , ze nie zjem wszystkiego [emoji23][emoji23] ew do rodzinnego skocze i oddam [emoji14]Oby clo było dla Ciebie tak szczęśliwe jak i dla mnie
Bum to samo do Cię się tyczy Jak zajdziesz to wysyłaj clo do Agnesis :d
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...