reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jestem

U mnie tak po
1. Prolaktyna za wysoka dostałam bromergon
2. Za wysoka prolaktyna powoduje że cykle mi się rozlegulowały i nie mam owulacji w kazdym cyklu [emoji17]
3. Pęcherzyki są jeszcze bo są dwa, ale do jutra powinien pęknąć ten większy[emoji16]
4. Jak się w tym cyklu nie uda to przepisała clostilbegyt i monitoring w przyszłym cyklu
5. Mam polipa endometrialnego który może utrudniać zagnieżdzenie, ale na raxie jest mały, wiec nie ma potrzrby łyżeczkować
Jak się uda zajść to nie będzie ciąży przeszkadzał

No i przepisała dupka na 3 cykle

Bum co do Twoich testów powiedziała ze nie powinno tak być i trudno jej powiedziec czemu

Także to tyle
Plamienia które miałam to prawdopodobnie od tego polipa

No jakoś tak mało optymistycznie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania to masz plan działania :)
no też nie wiem co to u mnie jest , za tydzień będę szukała jakiegoś lekarza...

Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuje, co by nie zapeszyć [emoji12]

Wiecie, obiecaliśmy sobie z mężem że drugie dziecko nie na siłę, ale co ja poradze że nie mam owulki
A wiecie stymulacja i monitoring to troche presja, zwłaszcza dla faceta
O obciążeniu finansowym nie wspomnę
Tylko dzis na wizyte i leki poszło 220 zł [emoji58]

Nie wiem sama czy już uderzać w stymulacje czy zobaczyc jak bedzie po obniżeniu prolaktyny

Z drugiej strony młódka już nie jestem, a czas ucieka [emoji17]

Nie dziękuje, co by nie zapeszyć [emoji12]

Wiecie, obiecaliśmy sobie z mężem że drugie dziecko nie na siłę, ale co ja poradze że nie mam owulki
A wiecie stymulacja i monitoring to troche presja, zwłaszcza dla faceta
O obciążeniu finansowym nie wspomnę
Tylko dzis na wizyte i leki poszło 220 zł [emoji58]

Nie wiem sama czy już uderzać w stymulacje czy zobaczyc jak bedzie po obniżeniu prolaktyny

Z drugiej strony młódka już nie jestem, a czas ucieka [emoji17]

Oby clo było dla Ciebie tak szczęśliwe jak i dla mnie :)
Bum to samo do Cię się tyczy :) Jak zajdziesz to wysyłaj clo do Agnesis :d

Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Słonce przypomniało mi się že taki polip jak ja mam może powodować plamienia między miesiączkami i po stosunku.
Może stąd u Ciebie te plamienia...

reklama
Oby clo było dla Ciebie tak szczęśliwe jak i dla mnie :)
Bum to samo do Cię się tyczy :) Jak zajdziesz to wysyłaj clo do Agnesis :d
Mam nadzieję , ze nie zjem wszystkiego [emoji23][emoji23] ew do rodzinnego skocze i oddam [emoji14]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Do góry