reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum oby[emoji8] sluchaj, Ty mowilas ze masz tylko cywilny tak? Jak chodzilas rezerwowac sobie termin w urzędzie, to byl Ci od razu potrzebny akt urodzenia? W sensie Twoj i męża?
Bo mój musi calkiem do innego miasta jechac po akt urodzenia, i dlatego pytam.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nuria nie bo ja i P to bralismy w tym urzędzie , gdzie wszystkie dokumenty mają nasze i nic nie musieliśmy wyciągać, oni sami sobie wyciągnęli [emoji6]

Carmen nigdy w życiu hahaha , ty cos na nich widzisz [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum dzięki za odpowiedz[emoji5]
Carmen gdyby Bum zaszla przed okresem to kreska byla by bardzo wyrazna po takim czasie, tak mi sie przynajmniej wydaje[emoji5]
Jak zab?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen jakbym zaszłą przed okresem to przecież bym @ nie miała haha :D
Jutro mi powinna przyjść ta Afrodyta :p to sprawdzimy co to + 5 tych daremnych testów ciążowych to machne jak przyjdzie i tyle :)

reklama
Do góry