reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Aschlee Ty wiesz ze moj kot dzis jak mylam zeby wskoczyl na pralke i sie tak na mnie patrzył jakby widzial ducha za mna[emoji23] az sie obejrzałam za siebie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria hihi nieraz jak tak siedzi i patrzy to potrafi wystraszyc nie?

Chociaz moja jak zeby myje to sir nie zbliza bo nie lubi zapachu pasty [emoji1]

Aschlee no wlasnie moj kot tez nie lubi zapachu pasty a tym bardziej dzwieku szczoteczki elektrycznej. Ale siedzial i sie gapil jak glupi[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie, ja ze zjebanym humorem

Wczoraj ok godz 12 w nocy byl sex, nagle poczulam takie mokro i pomyslalam : mam nadzieje ze to nie krew......tak mi mokro bylo,moj wstaje,patrze a on po brzuch umazany jakby conajmniej zarznieto prosiaka, ja tez cala brudna (sorki za doslownosc)
Jak wstalam to tyle krwi mi zeszlo co przy bardzo obfitej miesiaczce [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Jestem zalamana,to dopiero 17dc, zab napierdala£ zdrowo cala noc [emoji20][emoji20] i do tego ten "krwotok" nie wspomne o poscieli eehhh [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Juz nie mam sily sie starac,bylam tak pozytywnie nastawiona a w sekunde czar prysnal [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Nawet zyc mi sie nie chce [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie, ja ze zjebanym humorem

Wczoraj ok godz 12 w nocy byl sex, nagle poczulam takie mokro i pomyslalam : mam nadzieje ze to nie krew......tak mi mokro bylo,moj wstaje,patrze a on po brzuch umazany jakby conajmniej zarznieto prosiaka, ja tez cala brudna (sorki za doslownosc)
Jak wstalam to tyle krwi mi zeszlo co przy bardzo obfitej miesiaczce [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Jestem zalamana,to dopiero 17dc, zab napierdala£ zdrowo cala noc [emoji20][emoji20] i do tego ten "krwotok" nie wspomne o poscieli eehhh [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Juz nie mam sily sie starac,bylam tak pozytywnie nastawiona a w sekunde czar prysnal [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Nawet zyc mi sie nie chce [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jak to ?! w 17dc @ ?
Czy za hardcorowo było i naczynka popękały ? Mi się czasem coś poplamiło ,,,, ale nie krwotok ..

Ostatnia edycja:
I ja się witam już po śniadanku, u Nas ładnie zasypane, bialutko słonecznie i w KOŃCU widno. Temperatura - 3 st . Ładny dzień się zapowiada.
Bum Ty to się wymęczysz biedulko. Ja Ci wysłałam dane do tabelki w PW. :) Idę pić kawkę.

reklama
Witam się i ja

Kurcze Carmen niedobrze
Przykro mi [emoji17]

Zdarzają się plamienia owołoowulacyjne, ale nie z taką intensywnością, musisz to chyba sprawdzić

Kurcze, już zapomniałam co komu miałam napisać [emoji58]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Do góry