reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

1483659952-aaaaaa.jpeg

Mania to zdrowko [emoji485][emoji485]
A mnie franca wziela z zaskoczenia [emoji37] przylazla 6 dni za szybko. Ostatnio wogole cos swiruje bo cykle mialam raczej 30 dniowe... przed ostatni 32 a ten 26 [emoji13][emoji13] i badz tu czlowieku madry..
Mam do was pytanie - czy ktoras z was bierze Acard? Biore go od jakis 3 tygodni i mialam plamienia w polowie cyklu no i ta @ za wczesnie... cholera widok krwi w terminie innym niz @ mnie paralizuje [emoji37][emoji37]
Od tego cyklu chcemy sie starac i boje sie ze te plamienia moga sie powtorzyc.

Bum tak wiec termin francy 5.01 i 1cs [emoji6]
Zobaczymy co mi z tego wyjdzie [emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Termin nastepnej @ 4.02

reklama
1483659952-aaaaaa.jpeg

Mania to zdrowko [emoji485][emoji485]
A mnie franca wziela z zaskoczenia [emoji37] przylazla 6 dni za szybko. Ostatnio wogole cos swiruje bo cykle mialam raczej 30 dniowe... przed ostatni 32 a ten 26 [emoji13][emoji13] i badz tu czlowieku madry..
Mam do was pytanie - czy ktoras z was bierze Acard? Biore go od jakis 3 tygodni i mialam plamienia w polowie cyklu no i ta @ za wczesnie... cholera widok krwi w terminie innym niz @ mnie paralizuje [emoji37][emoji37]
Od tego cyklu chcemy sie starac i boje sie ze te plamienia moga sie powtorzyc.

Bum tak wiec termin francy 5.01 i 1cs [emoji6]
Zobaczymy co mi z tego wyjdzie [emoji23]

Zdrówko Słońce [emoji485]

Ja miałam dwa cykle temu plamienia od owulacji do samej@ mimo że brałam luteinę [emoji58]
Potem cykl normalny, czyli 26-dniowy
A ten ostatni miał 22 dni [emoji33][emoji35]

A zanim zaczęliśmy starania miałam jak w zegarku
W poniedziałek idę do ginki bo jak tu zajść w ciąże przy takich anomaliach ....

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ani mi nie gadaj [emoji13][emoji13]
Ja 3 miesiace bralam castagnus (dzis wzielam ostatnia tabletke) i juz prawie 3 miesiac pije inofem... i wsio bylo ok! Zadnych plamien, wyraznie czulam owu, cykle regularne... i jeb!!! Tuz przed starankami zaczelo sie mieszac... nie wiem czy odstawic ten Acard??? Czy poczekac do przyszlego cyklu?? Ajjjjjjj nie lubie [emoji107][emoji107]

Dzien dobry.
u Was tez tak zimno u mnie -22 masakra chyba oczy nawet mi zamarzly.Nocka licha mloda jakies rozwolnienie ma i pupcia obszczypana mimo mycia po 4 razy dziennie.
Jak to dobrze ze dzis juz piatek.Marze o takim porzadnym wyspaniu sie do oporu ;)
Pora na jakas kawke.Ktos chetny? [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]

MumToBe moze to jednorazowe?
Mnie gin gadal ze jak przyjdzie tak 4/5 dni wczesniej czy pozniej to mam sie nie przejmowac.Bo wczesniej tez mialam cykle jeden 36 dni a drugi 30 dlatego go o to pytalam.

Dzien dobry.
u Was tez tak zimno u mnie -22 masakra chyba oczy nawet mi zamarzly.Nocka licha mloda jakies rozwolnienie ma i pupcia obszczypana mimo mycia po 4 razy dziennie.
Jak to dobrze ze dzis juz piatek.Marze o takim porzadnym wyspaniu sie do oporu ;)
Pora na jakas kawke.Ktos chetny? [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]

MumToBe moze to jednorazowe?
Mnie gin gadal ze jak przyjdzie tak 4/5 dni wczesniej czy pozniej to mam sie nie przejmowac.Bo wczesniej tez mialam cykle jeden 36 dni a drugi 30 dlatego go o to pytalam.
Matko bosko gdzie ty mieszkasz?

Może posyp małej pupę mąką ziemniaczaną.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry![emoji5]
Nie wiem czemu ale wczoraj w nocy nie moglam w ogole wejsc tutaj, próbowałam tez z laptopa i tak samo.
Zasnelam po 1, a nie spie od 3 tak mi bylo niedobrze ze myslalam ze zwymiotuje juz.
Nadal mam uczucie ze okres juz przyszedł. Ale dzis rano ok 5 mierzylam temperature w pochwie z ciekawosci, i bylo 36.8 wiec taka temperatura raczej chyba ciążę wyklucza.
Ale brzuch nadal mnie pobolewa, podbrzusze tez- jak na okres.
Mój organizm naprawdę chyba robi mnie w konia[emoji23]
Bum aaa to taki sam jak moj[emoji5][emoji106] u mnie termin @ na poniedzialek 09.01[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Majka w De tu u mnie od kilku dni tak zimno ze moje dziecko jak ma wyjsc na dwor to ciagle wyje bo nie lubi zimna ani sniegu.
O widzisz o mace nie pomyslalam [emoji106]

Hej, ja jeszcze w łożku , zaraz idę robić kawę ... zimno okropnie

Jakie plany macie na weekend ? ... ja dziś z cała grają jedziemy na urodziny do znajomych i jutro do kolejnych wiec mi to pewnie minie bardzo szybko weekend .

Nessi- nie mam foty , powinnam mieć za tydzień na kolejnym usg.... to ładnie Ci dentysta załatwił dziąsło :(

Bum- ale biedna musisz się męczyć z tym zębem

Aschlee- u mnie tez zimno -15 :-0, zdrowia dla młodej

Miłego mrożonego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam
Kawa sie parzy, śnieg sypie za oknem, ale na termometrze tylko -7 [emoji38] a ja sie obudziłam chora [emoji26] łeb mi pęka i ciagle mi katar spływa, jest mi od tego tak niedobrze, ze chyba nic dzis w siebie nie wcisnę, do póki leki nie zaczną działać [emoji53]
Nuria zacznij mierzyć od następnego cyklu (o ile bedzie następny) temperaturę codziennie, mniej więcej o stałej porze, przed wstaniem z łóżka. Wtedy będziesz wiedziała jaka jest Twoja podstawowa temp i czy 36,8 to już dużo czy jeszcze mało [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry