reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oby [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak mi sie sisiorek marzy [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bzykaj na sisiorka [emoji9] ja trzymam kciuki- dobra passa do nas wróciła

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Lece z psem,kase wyslac lasce na maseczki czarne z Avonu i inne pierdò£ki [emoji51] wroce,ogarne sie,umyje wlochy dam malej jesc i bede leciala na dol do dentysty. Trzymta kciuki.

Bumek za Ciebie tez ino trzymam kobiecino. Ciezarowkom milego dnia a nie ciezarowkom owocnych sexow jak co. Ja niestety wczoraj nie poszalalam mala miala isc spac,dwa razy zasnela,dwa razy ja przenioslam i dwa razy wrocila. Jajca od wczoraj bola, kiel boli.....test owu wczoraj bledszy wiec rozumiem ze juz po zachodzie slonca...pewnosci nie ma czy jajec pekl no ale teraz.nic mi nie pozostaje jak czekac.........

Bzykaj na sisiorka [emoji9] ja trzymam kciuki- dobra passa do nas wróciła

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Bzyknelam dwa dni przed owu i dzien przed..moze co bedzie. Moze jakis luj trafi na komoreczke [emoji41][emoji41]

Anula to wtedy zrobisz w pon i poprostu wynik bedzie dwa razy wiekszy niz norma co 48h. Obliczysz w kalkulatorze co dziewczyny pisaly. W niektorych trzeba nawet godzine pobrania podac wiec bedzie wiarygody pomiar.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula to wtedy zrobisz w pon i poprostu wynik bedzie dwa razy wiekszy niz norma co 48h. Obliczysz w kalkulatorze co dziewczyny pisaly. W niektorych trzeba nawet godzine pobrania podac wiec bedzie wiarygody pomiar.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe kochana ja wiem już mam doświadczenie w tej kwestii [emoji41]

Dżoł suuper wynik :) extra.
Mnie jakoś pobolewają oba jajniki, nie dobrze mi, jakoś się dziwnie czuje. Bleeee
Anula trzymam kciukasy :)

reklama
Do góry