reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W biedrze sa w promocji moje ulubione rzeczy z TuttiFrutti a ze mi sie nie chce jechac specjalnie po nie to mowilam mojemu zeby mi kupil jak bedzie z pracy wracal. No i wyobrazcie sobie ze musialam posciagac zdjecia z neta tych rzeczy i mu wyslac[emoji23] bo nie ogarnie inaczej[emoji23] jeszcze chcial abym mu napisala gdzie będą leżeć dokladnie[emoji23] bozeeee[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i tak pewnie polowy nie kupi[emoji23] o ile w ogole coś znajdzie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol super beta ! Kciuki za wizytę!

Też dziś betę zrobilam za nakazem mego anioła stróża [emoji38] mimo iż chciałam się wymixowac i wcale nie iść....

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nuria ja swojemu tez zawsze pokazuje co ma kupić i mowię gdzie mniej więcej leży. Ale tak to jest jak on do marketu wchodzi dwa razy w roku [emoji23]
Zawsze mówi, ze nienawidzi chodzić po sklepach. Ja tez tego nie lubie, zwłaszcza jak ludzie sie snują i łażą miedzy regałami jakby na spacer przyszli. Czyli wypadałoby nie robić zakupów [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Anula czekam na wynik [emoji110][emoji110][emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Inis o czym tak myslisz?[emoji8]
Ja jestem pooo[emoji23] za 6 dni okres[emoji23]
Łeb mi pęka, chyba ide po tabletke. Tak pizga wiatrem ze spać się nie da.

Witam sie
Tutaj tez wieje,ze cala noc slyszalam halasy na tarasie ,wszystko fruwa :/
Zeba tez czulam niestety cala noc....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis [emoji23][emoji23] facet i zakupy[emoji23] moj mi kiedys mial kupic sol do kapieli , to zamiast tego kupil sól kuchenna[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
No wynik dziś ok 17-18 ... a mi jakoś się nie chce na to patrzec ... nawet nie wiecie jaki to stres dla mnie jak nigdy szłam tam jak na skazanie a co będzie jak w sobotę trza będzie powtórzyć [emoji52]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry