reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Inis tak zgr [emoji16] Ty tez zgr bądź okolice [emoji2]?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Czy Wy w ogóle śpicie ??!!!

Ja to ostatnio śpię jak zabita :), musiałam wstać bo dzieciak jeden do szkoły , a drugi do dziadka i jadę na usg.

Ale macie tam biało :-), u mnie jeszcze trochę śniegu ale ma spaść dziś dużo

Pije kawę i uciekam , miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati pochwal sie fotka synusia jak dostaniesz [emoji2]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Inis tak zgr [emoji16] Ty tez zgr bądź okolice [emoji2]?

Nie, zupełnie w drugą stronę [emoji6] ale jak mieszkalam na Prawym Brzegu to często jeździłam do Was w wiadomym celu [emoji23]

Czy Wy w ogóle śpicie ??!!!

Ja to ostatnio śpię jak zabita :), musiałam wstać bo dzieciak jeden do szkoły , a drugi do dziadka i jadę na usg.

Ale macie tam biało :-), u mnie jeszcze trochę śniegu ale ma spaść dziś dużo

Pije kawę i uciekam , miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na focie! Też muszę już wstać ogarnąć moją czupryne...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Inis do nas nie ma po co przyjeżdżać, to dziura [emoji23] hehe
Dobra lecę z psem bo jak zobaczyła śnieg na balkonie to szaleje w domu [emoji38]

Inis do nas nie ma po co przyjeżdżać, to dziura [emoji23] hehe
Dobra lecę z psem bo jak zobaczyła śnieg na balkonie to szaleje w domu [emoji38]

Haha moje miasto (!) to też dziura [emoji23] także wieśniara wita wieśniare [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Bum mnie do tabelki dopiszesz blizej terminu @ [emoji23] bo teraz mam 6 cykl staran, a jak dostane @ to bedzie 7[emoji23] zebys nie musiala poprawiać[emoji23]wiec za kilka dni ok?[emoji5]
Dzien dobry[emoji5]
U mnie tez bialo i wietrznie[emoji23] zaraz wstaję, ale czuje jakbym juz okresu dostala jakby cos ze mnie wyplywalo[emoji23] ale to nie okres[emoji23] to tylko te cholerne wrazenie[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej...

Nessi boli , boli bo zastyglo tak jakby ...

Agnesis mam taką nadzieje bo dziś to już jest 5 dzień jak tak boli [emoji27]

Inis oj , oj tam ja tez długo lawę będę grzala [emoji4][emoji4]a ty sikaj [emoji6]

anula wiem na pół siedząco mam poduche to nie dość ze kark mnie boli to jeszcze ząb ...

Tynka no mam nadzieję , ze szybko nie popsuje [emoji38] ale żołądek mnie boli już po tych tabsach...

nuria spoko , choć w tabelce jak jedną osobę zmieniasz to musisz potem juz wsio [emoji23]

Ide sie kąpać , młoda jeszcze spi, po 12 ide do siostry ja zanieść a tak mi się chce...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Bum - biedna, chyba domyślam się jak bardzo niewyspana się czujesz ;)

Anula - a Ty jak się czujesz?? Powtarzasz test, żeby sprawdzić czy ciemnieje? :)

Do góry