reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Też spać nie mogłam, co to jakaś pełnia! Inis nie ma testa a my już chcemy! U nas -4,5 więc śnieg zostanie. Kupiliśmy samochód w końcu, ten po lewej. Fajny! [emoji23]
1483599802-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Białe są w modzie :D

reklama
Zasypało i sypie dalej. Termometr pokazuje -3
Ide zaraz z psem w pole żeby sie nacieszył [emoji38]
aa29394830e726131d7cb9a26031cd1f.jpg

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hejka
Jak tam dupeczki?

Arte kuźwa no...miałam nadzieję że piękne dwa jajka u ciebie. Myślę, że laparo to byłby super pomysł. Oczyscili by ci jajniki z tych malutkich pęcherzyków, które nie pozwalają rosnąć komórkom jajowym. Szkoda, że nie masz możliwości leczenia w Polsce. Tsh to w ogóle szok...nie wiem czemu go nie zabijają. U nas w szpitalu łzy tsh 3 to już dziewczyny dostają letrox.

Inis siknij na patyk:-) wcale bym się nie zdziwiła jakbyś wpadła na listę ale od razu ciężarnych:-)

Bum biedactwo...ile ty musisz tych p/bólowych brać ech. Przynajmniej fajna nagroda za to:-) laptop pierwsza klasa. My mamy jakieś Acera. Też spoko.

Agnesis śniło mi się, że dwie kreski wysikałas naprawdę!

Nuria może to nie jajnik tylko zarodek, który się pięknie wgryza w maciczke:-)

Inis ja mam jeszcze czas do terminu @ [emoji6] Ty dawaj tu sikanca [emoji1]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Tynka kocham Cie [emoji38][emoji38][emoji38] Oleczka mi wysnila bliźniaczki, a Ty dwie kreski [emoji106] kiedyś sie moze doczekam [emoji23]

reklama
Tynka - nie ma tak łatwo, w poprzednia ciążę nie udało nam się zajść naturalnie więc nie sądzę żeby to się zmieniło ;)

Agnesis - czy na zdjęciu to ZGR nie aby? [emoji4]

A testa muszę kupić dopiero. Nie spieszy mi się. Już się naogladalam negatywów. Mimo dziecko jedno mam to "nieplodnosc" tak szybko z człowieka nie wychodzi. W ciąży byłam 9 miesięcy a staraczka przez lata [emoji6]

Do góry