reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewuszki:)
Ja standardowo od 6.00 nie śpię. Ale teraz juz zaczynam odczuwać senność. Zrobiłam te moje nieszczęsne badania ale o dziwo zapłaciłam 91 zl. Z tym ze jeszcze pewnie trochę mi ich ginka jeszcze zleci.

Luska jak test?

reklama
Hejka:-) czekam na Lusi test
Nessi kochana jak się trzymasz?
Karola a podobno w ciąży można non stop spać ha ha

Dzień dobry,

nessi: hej, hej :) A powiedz jak tam rozmowa z dyrektorem? Przedłużył ci umowę? Jak to wyszło?

luska: &&&&&&&&&&&&

karola: całkiem przyjemna kwota za te badania, taka do zaakceptowania :)

xbum: piękna suknia :)

julia: mam nadzieję, że jednak owu była i usg to potwierdzi :D Kciuki za wizytę :)

U mnie już po owu, śluz znowu zrobił się mleczny. No to teraz najgorsza i najdłuższa część cyklu - faza lutealna :D Jakoś dam radę :D

MARZEC:
30.03: Julia - monitoring
31.03: Azylek - TSH, morfologia

KWIECIEŃ:
1.04: Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Xbum - prolaktyna
3.04: Azylek - wizyta u ginekologa
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
16.04: Kruczyca - ślub

Kogoś dopisać?

Dzień dobry,

nessi: hej, hej :) A powiedz jak tam rozmowa z dyrektorem? Przedłużył ci umowę? Jak to wyszło?

luska: &&&&&&&&&&&&

karola: całkiem przyjemna kwota za te badania, taka do zaakceptowania :)

xbum: piękna suknia :)

julia: mam nadzieję, że jednak owu była i usg to potwierdzi :D Kciuki za wizytę :)

U mnie już po owu, śluz znowu zrobił się mleczny. No to teraz najgorsza i najdłuższa część cyklu - faza lutealna :D Jakoś dam radę :D

Tak umowę mam do czerwca,a potem zobaczymy, w każdym razie od poniedziałku wracam. Nie robił problemów, mówił nawet, że nie rozpatrywał, iż się pożegnamy. Był bardzo miły, widać było, że się martwił. Tak do siebie myślę, że się odwdzięczył za szczerość ... :tak:i za to mu jestem niezmiernie wdzięczna.

Myślicie, że po jednej @ starania to za szybko ?
Beta chyba spada, bo już mnie piersi w ogóle nie bolą, apetyt słabszy, mdłości chyba już ustały - dzisiaj nie miałam.

Hey Hey :) ja wczoraj tylko was podczytywałam, bo czasu brakowało, zeby odpisać.
Witaj Nessi :) staraj sie tak jak piszesz, ja z doświadczenia wiem, ze im dłużej zwlekasz tym ciężej zajsc. Czytałam o tym jakiś artykuł, ale nie wiem dlaczego tak jest.
Jugo a u mnie ta lutealna dziwna, ciagle czuje jajniki jak na @ i sluz raczej bardziej szklisty a zawsze mleczny gesty był.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
nessi: to miło, że tak zareagował :) Od razu się lżej robi. Zwykle po łyżeczkowaniu mówią niby o odczekaniu tych 3 cykli ale spotkałam się z tym, że jak wszystko dobrze jest po 1 cyklu to też jest ok, ale to różnie bywa, bo nie wiadomo kiedy płodne cykle wrócą. Wszystko zależy jak szybko organizm wróci do siebie. Tak na prawdę po usg kontrolnym będzie widać czy tam w środku jest wszystko ok, tam się musi wszystko odbudować i po prostu wygoić. Czasem pierwsza @ po zabiegu przychodzi np. po 8-9 tygodniach, więc jest czas na dojście do siebie organizmu.

azylek: może po tej stymulacji są lekko powiększone, a byłaś na usg, żeby zobaczyć jak ovitrelle działa?

Do góry