Artemida90
Fanka BB :)
Ja pasztecika jem z pieczarkami :-) i ugotowałam fasolową zupę, taka odmiana po tych świętach
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poka poka cos kupilaEee wróci i pewnie słowa z siebie nie wydusi. Każde obrażone.
Z tymi -18 to masakra. Moja Wiki po dwóch mcach poszła dziś pierwszy raz do przedszkola ciekawe ile wytrzyma bez infekcji. Tfu tfu...
Przyszły mi ciuchy z h&m . Pierwszy raz jestem zadowolona
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bierzesz takiego mixa teraz,ze na pewno cos ruszy. ZobaczyszNo ja teraz odpusciłam pod tym względem, że nie mierze temp, nie robię testów, nie wsłuchuję się, nie zapisuje... ale cały czas biore tabletki - donga, ovarin, kwas foliowy no i clo, które już skończyłam w tym cyklu. Dziś 9 dc i mam nadzieje że coś rośnie bo się załamię
Dawaj artykul ahahhahaaaaaDziewczyny wyczytałam przed chwilą ze 2 stycznia to idealny dzień na poczęcie także do dzieła
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chce kawki......dziekujeCarmen - no wiadomo co się robi w takiej saunie, przecież nikt nie trzyma tego w domu w celach grzewczych
Ale miałaś przeczucie z tym testem.
Rene - ale masz relaksik, tylko pozazdrościć...
Dobra, która chce popołudniowej kawki?
Mmmm wpadam ba fasole...mmmmmm jutro zrobie sobie fasolowej. Oo takkkJa pasztecika jem z pieczarkami :-) i ugotowałam fasolową zupę, taka odmiana po tych świętach