reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Najfajniejszy sposob to bedzie na wyrku !!!!!
Pod dupa bedzie wygodnie

Dzol jak dla mnie kreski sa wymarzone, teraz tylko chuchac i dmuchac zeby co z tego bylo...a jak nie bedzie to zawsze to jakis poczatek.
Dzis wieczorem nie ma bata, mezowi nic nie powiem.zeby sie.nie stresowal i do dziela. Nawet nogi potrzymam w gorze z dobre 20-30 minut [emoji1][emoji1][emoji1] [emoji134]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow Rene
-18
Mama cos mi mowila wczoraj,ze ma mocno pizgac.
No i jak na Wlochy-tutaj tez ma byc sporo na minusie i po 6.01 ma PONOC padac snieg......na moje moze byc to chociaz mala zobaczy jak snieg wyglada :)bo widziala tylko na zdjeciach jak.mi brat wysylal albo mama.

Ale bym taką saunę chciała... pewnie musiałabym ją trzymać na środku salonu, bo nie wiem gdzie by się zmieściła ale jest boska :D

Rene - naprawdę 18 stopni mrozu ma być? Aż sobie tego nie wyobrażam haha dawno u nas nie było zimy :p

Ciesze sie,bo moze chociaz cykl sie ureguluje. Nie mowione ze pecherzyk peknie i takie tam,ale dla mnie to juz cos [emoji4]

Ti sa testy z 10 dc, 11,12,13 i 14dc
1483361829-aaaaaa.jpeg

No no, ewidentnie się coś dzieje
Trzymam kciuki [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ciesze sie,bo moze chociaz cykl sie ureguluje. Nie mowione ze pecherzyk peknie i takie tam,ale dla mnie to juz cos [emoji4]

Ti sa testy z 10 dc, 11,12,13 i 14dc
1483361829-aaaaaa.jpeg

No no no zazdroszczę takich krech... ja jeszcze nie robiłam w tym cyklu testów owu... w sumie nawet niczego nie zapisuje - nawet tego kiedy się staramy :p
Liczę na środę i owocny monitoring :D

Ale bym taką saunę chciała... pewnie musiałabym ją trzymać na środku salonu, bo nie wiem gdzie by się zmieściła ale jest boska :D

Rene - naprawdę 18 stopni mrozu ma być? Aż sobie tego nie wyobrażam haha dawno u nas nie było zimy :p
Kufa tez bym chciala ta saune,bo mieszkanie mam teraz duze ale jak tak pomysle to gdzie ja wloze??? Na taras [emoji1][emoji1][emoji1] aaa tam ciul. Lodowka bedzie konkretniejsza,bedzie lod do drinkow...bo w tej saunie to bysmy pewnie tylko ino swintuszyli [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Carmen spróbujcie od tyłu[emoji2] lekarze nawet zalecaja ta pozycje bo jest gleboka penetracja wtedy i plemnikom latwiej dotrzec[emoji2] ostatnio ogladalam wywiad z jednym takim doktorkiem to tak wlasnie mowil[emoji2][emoji106] ta pozycja jest super jak kobitka ma tylozgiecie

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

No no no zazdroszczę takich krech... ja jeszcze nie robiłam w tym cyklu testów owu... w sumie nawet niczego nie zapisuje - nawet tego kiedy się staramy [emoji14]
Liczę na środę i owocny monitoring :D
A wiesz,ze ja dalam sobie dwa miesiace spokoju i teraz cos mnie ruszylo pare dni temu,zeby zobaczyc....ale jak.widac ziolka cos daja......OBY [emoji4]

reklama
Do góry