reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen wszystkie tu dobrze wiemy, że używki to najlepsza droga na zajście w ciążę ha ha ha ha. A więc dziewczęta ,, palcie, pijcie i bzykajcie się " a będzie wam dane i to szybko!
Carmen włoska tesciowa jakoś mnie przeraża. Wyobrażam ją sobie jako konkret babkę z patelnią w garści i wrzeszczącą non stop.

A ja jestem zakochana w mojej siostrzenicy. Do żadnego dziecka nie mam takiej słabości jak do niej. A jak mi całe święta mówiła " Ciociu kocham cię z całego życia" no to już się rozpłynęłam normalnie...

reklama
A skąd wiesz ? ;)
Moja siostra miala bardzo czesto infekcje, grzybice w ciazy. Uzywala wlasnie rumianku, czy tamtum rosa. Dobre tez jest zwykle szare mydlo:) ale wiadomo ze to bardziej lagodzi takie stany. Lekarz na pewno Ci cos przepisze. A do tej pory takimi rzeczami mozesz sie ratować:)

Witam sie i ja
Maz po 10 zaczal sie do mnie dobierac,a tu myk domofon dzwoni.
Mysle sobie pewnie listonosz,wiec niech gdzies indziej se zadzwoni.
Kurde znowu zadzwonil....policjant byl nas sprawdzic czy tylko w trojke mieszkamy i dokumenty posprawdzal. Kurde bzykanie przelecialo kolo nosa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
jajniki mnie bola,ale czemu to nie wiem.
Wiecie ze ja nie palilam...no a ze mialam nowa fajke elektroniczna to ja wyciagnelam z szafy,kupilam sobie najslabszy olejek o smaku malin i od czasu do czasu se popalam.
Zaczelam nawet pic..praktycznie robie rzeczy ktore robilam pare ladnych lat temu zanim zaszlam w ciaze.... jak zajde (kiedys) to odstawie.
Wiecie co ta mala od mojej szwagierki jest boska,zakochalam sie......
Moj stwierdzil,ze jest gotowy na drugie dziecko ze to ze tamto i doradzal swojej siostrze ze o drugie ma dzialac od razu a ja sie wczoraj wkurzylam i mu dozarlam,ze jak on mial sie starac szybko to nie chcial a teraz sie glupio madruje :/

Witam nowa staraczke [emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam sie i ja:) niezly poczatek dnia:)

Dziewczyny Wy preferujecie czesty seks w okresie dni plodnych czy tak co 2,3 dni? Bo sama juz nie wiem, czy dobrze zeby bzykac sie codziennie czy co kilka dni:)
Jak na razie my mielismy gora dzien przerwy.

W końcu przyszły [emoji4][emoji4][emoji4]
1482833951-1d1mld.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Carmen wszystkie tu dobrze wiemy, że używki to najlepsza droga na zajście w ciążę ha ha ha ha. A więc dziewczęta ,, palcie, pijcie i bzykajcie się " a będzie wam dane i to szybko!
Carmen włoska tesciowa jakoś mnie przeraża. Wyobrażam ją sobie jako konkret babkę z patelnią w garści i wrzeszczącą non stop.

A ja jestem zakochana w mojej siostrzenicy. Do żadnego dziecka nie mam takiej słabości jak do niej. A jak mi całe święta mówiła " Ciociu kocham cię z całego życia" no to już się rozpłynęłam normalnie...

Ja dzialam troche charytatywnie, i bylam ostatnio w domu dziecka z paczkami na Swieta i trzymalam na rekach 3-miesieczne niemowle:) muslalam ze sie rozplyne...:)
Dobra ciocia z Ciebie:) bo moj siostrzeniec to sie zachodzi placzem jak mnie widzi:)

Bum no w końcu! teraz już psiaki na pewno będą bezpieczniejsze.

Nuria ciężko powiedzieć. Myślę, że seks co drugi dzień jest efektywniejszy bo plemniki się zdążą zregenerować, a zawsze jakaś cześć będzie w jajowodzie na jajko czekała.
A mój siostrzeniec też się mnie boi bo mnie zwyczajnie nie zna. Urodził się jak ja już w rodzinnym domu nie mieszkałam. Julie to można powiedzieć, że wychowałam przez pierwszy rok, bo siostra chodziła do szkoły jeszcze i dlatego mamy taką więź ze sobą.

reklama
Do góry