reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula u mnie wieje tak samo [emoji1] az sie z domu wychodzić nie chce.
Moj chłop jeszcze śpi, Młody marudzi od rana, pies tez chce wyjść koniecznie, nie rozumie ze łeb mi urwie [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Hejka kochane!
Ja przez całe święta odcięłam się od internetu i telewizji. Jeździliśmy z mężem od jednej rodzinki do drugiej i dzięki temu szybko nam czas mijał. Powiem wam, że cieszę się, że już jest po. Moje jelita jeszcze jednego takiego dnia już by nie wytrzymały chyba.

Jak tam dzieciaki? Zadowolone z Mikołaja? Wy to już widzę całe święta zaprawiałyście się na sylwestra he he. Pijcie póki możecie :-) ja w sylwka będę sączyć Picolo !

Nessi i jak powtarzałaś teścik jeszcze? Grzybek nie daje za wygraną ? Polecam Iladian pregna do mycia krocza. Ja prócz początku ciąży żadnej infekcji nie miałam i chyba dzięki temu właśnie.

Witam nową staraczkę :-) fajnie , że podchodzisz do starań na luzie ! tu dziewczyny na pewno pomogą. Każda z nas jakiś bagaż doświadczeń miała, ale atmosfera na forum zdecydowanie pozytywna. Pewnie za sprawą hektolitrów wina, które się tu wypija czytając forum ha ha ha ha

Dzwoniłam do ginekologa, chora jest i mnie nie przyjmie. Mam iść na rejon po Nystatynę globulki i dupka...zobaczymy czy przepiszą ekhm...

Hejka no ja sie zbieram z psami, dopiero wstałam [emoji6]

Brzuch boli masakrycznie... A leci bardzo , ze po raz pierwszy w życiu mi tampon w nocy przeciekl [emoji33]
Mam nadzieje , ze szybko pojdzie....

Święta , święta i po świętach....

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Dzwoniłam do ginekologa, chora jest i mnie nie przyjmie. Mam iść na rejon po Nystatynę globulki i dupka...zobaczymy czy przepiszą ekhm...
Na pewno zrezygnuj z obcislej bielizny. I wkladek bo nie przepuszczaja powietrza. W ciazy mozna tantum rosa uzywac do podmywania. Mozesz tez sprobowac rumianku:)

Hejka kochane!
Ja przez całe święta odcięłam się od internetu i telewizji. Jeździliśmy z mężem od jednej rodzinki do drugiej i dzięki temu szybko nam czas mijał. Powiem wam, że cieszę się, że już jest po. Moje jelita jeszcze jednego takiego dnia już by nie wytrzymały chyba.

Jak tam dzieciaki? Zadowolone z Mikołaja? Wy to już widzę całe święta zaprawiałyście się na sylwestra he he. Pijcie póki możecie :-) ja w sylwka będę sączyć Picolo !

Nessi i jak powtarzałaś teścik jeszcze? Grzybek nie daje za wygraną ? Polecam Iladian pregna do mycia krocza. Ja prócz początku ciąży żadnej infekcji nie miałam i chyba dzięki temu właśnie.

Witam nową staraczkę :-) fajnie , że podchodzisz do starań na luzie ! tu dziewczyny na pewno pomogą. Każda z nas jakiś bagaż doświadczeń miała, ale atmosfera na forum zdecydowanie pozytywna. Pewnie za sprawą hektolitrów wina, które się tu wypija czytając forum ha ha ha ha
Atmosfere macie tu super☺

Hejka u mnie też łeb urywa i już gadają o awarii prądu na Kaszubach ehh jadę do siostry w Gdańsku prąd będzie hehe kupiłbym sobie sweterek ale nie wiem czy się gdzieś doczłapie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi nie powinni ci robić problemów w rejonowej poradni. Mam nadzieję, że szybko leki załatwisz, bo doskonale pamiętam jak bardzo upierdliwa jest taka infekcja :-/ a biorąc dupka myślę, że będziesz troszkę spokojniejsza.

Nuria na pewno nie będziesz żałować. Tu jest bardzo kameralnie i rodzinnie:-) i się żadnej presji nie odczuwa a to naprawdę dużo daje. Wiem po sobie...

Bum a jednak w końcu menda znalazła do ciebie drogę :-/ nie dosyć że spóźniona na maksa to jeszcze jak na złość daje go w kość. Ja mam nadzieję, że po porodzie moje miesiączki już nie będą takie tragiczne jak przed zajściem w ciążę ...

Artemida Kochanie jak się czujesz? tak mi przykro, że się w święta musiałaś nasłuchać:-( kiedy teraz masz gina? a teraz masz brać podwójną dawkę clo?

Agnesis u mnie to samo. Wiatr tak wieje, że mało co głowy nie urwie. Dziś się nigdzie nie ruszam!

reklama
Witam sie i ja
Maz po 10 zaczal sie do mnie dobierac,a tu myk domofon dzwoni.
Mysle sobie pewnie listonosz,wiec niech gdzies indziej se zadzwoni.
Kurde znowu zadzwonil....policjant byl nas sprawdzic czy tylko w trojke mieszkamy i dokumenty posprawdzal. Kurde bzykanie przelecialo kolo nosa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
jajniki mnie bola,ale czemu to nie wiem.
Wiecie ze ja nie palilam...no a ze mialam nowa fajke elektroniczna to ja wyciagnelam z szafy,kupilam sobie najslabszy olejek o smaku malin i od czasu do czasu se popalam.
Zaczelam nawet pic..praktycznie robie rzeczy ktore robilam pare ladnych lat temu zanim zaszlam w ciaze.... jak zajde (kiedys) to odstawie.
Wiecie co ta mala od mojej szwagierki jest boska,zakochalam sie......
Moj stwierdzil,ze jest gotowy na drugie dziecko ze to ze tamto i doradzal swojej siostrze ze o drugie ma dzialac od razu a ja sie wczoraj wkurzylam i mu dozarlam,ze jak on mial sie starac szybko to nie chcial a teraz sie glupio madruje :/

Witam nowa staraczke [emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry