Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie, tesciowa tylko wnusie od corek traktujeMoja teściowa uznaje tylko wnuki ze strony córki [emoji4]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Biere ...Dobry .. kawka ? [emoji477][emoji477][emoji477]
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Proszę [emoji477] ....Biere ...
Nic nie musisz płacić mi za nią ,tyle co koszty przesyłki. Jak ma leżeć wolę żeby posłużyla komuś. Jak coś to priv to poszukam jej w apteczceK się pytał ze 4 x czy to w ogóle jest możliwe i czy sobie żartów nie robię
Teściowa wiedziała od razu ... oczywiście rzuciłam się na stół Wigilijny ... mam okropny apetyt, na wszystko czego nigdy dotąd nie jadłam ...śledzie, dzisiaj pochłonęłam flaki, kutię, karpia ... tego nigdy nie chciałam wcześniej jeść Mam jakiś zaburzony smak ..wszyscy mówią, że słone potrawy aż dziób wykrzywia a ja dosalam jeszcze
Bardzo, bardzo chętnie odkupię
Wieczorami daje mi w kość, póki co nic mi nie pomaga :/ jak swędziało tak swędzi ...piję wodę z cytryną ale poprawy nie widać ...Proszę [emoji477] ....
Grzyb pokonany ?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Dziękuję pięknie Rene, już wysyłam adres, podaj numer kontaNic nie musisz płacić mi za nią ,tyle co koszty przesyłki. Jak ma leżeć wolę żeby posłużyla komuś. Jak coś to priv to poszukam jej w apteczce
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom