reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi a to karmi alkoholowe czy jakieś takie słabe [emoji38]
Anula mówisz, ze to już czas? To biore sie za wino, bo ten likier to czuje, ze za słodki na dzis, a jeszcze mam szampana truskawkowego [emoji23] ale raczej dzis poprzestanę na winie [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Majka no to siup[emoji41]

Agnes eee szampona mam i ja [emoji6]

Zdrówko
20161225_195436.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• 20161225_195436.jpg
    20161225_195436.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 193
Nessi a to karmi alkoholowe czy jakieś takie słabe [emoji38]
Anula mówisz, ze to już czas? To biore sie za wino, bo ten likier to czuje, ze za słodki na dzis, a jeszcze mam szampana truskawkowego [emoji23] ale raczej dzis poprzestanę na winie [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
W nim nie ma alko :)

Anula ale Ci sie podłoga swieci [emoji38] ja nie lubie szampana, dostałam od koleżanki za przysługę o czeka na sylwestra [emoji12]
A dzis u dziadka strzeliłem sobie spirytusu z sokiem wiśniowym [emoji23] jak mi kuźwa przypaliło gardło to jeszcze czuje, dziadek ma moc [emoji12]

Co tam dziewczyny? Umieracie z przejedzenia czy jeszcze świętujecie? [emoji38]

Raczej nie z przejedzenia [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ness jak samopoczucie ?

Arte zdrówko [emoji5]

Agnes ja też nie lubię...ale jakby dziś tak zaszaleć na maxa -a co tam na truposza haha noo też mi się podłoga na foto podoba bo uwierz że przy kundlu
Ona w rzeczywistości tak nie błyszczy [emoji28]

BUM dawaj tuu bo wino stygnie[emoji41]

Carmen ja tez juz pękam w szwach a lodówka taka pełna ...

20161225_195525.jpg

Załączniki

• 20161225_195525.jpg
    20161225_195525.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 237
Ness jak samopoczucie ?

Arte zdrówko [emoji5]

Agnes ja też nie lubię...ale jakby dziś tak zaszaleć na maxa -a co tam na truposza haha noo też mi się podłoga na foto podoba bo uwierz że przy kundlu
Ona w rzeczywistości tak nie błyszczy [emoji28]

BUM dawaj tuu bo wino stygnie[emoji41]

Carmen ja tez juz pękam w szwach a lodówka taka pełna ...

Zobacz załącznik 788921

O tyle, o ile ...wczoraj, dziś, jutro, i jeszcze gdzieś do wtorku może @ przyjść ...więc się denerwuję trochę. Oprócz bolących cycków i apetytu nic mi nie dolega ...

Nessi to wyślij męża po karmi, niech spełnia zachcianki [emoji38][emoji38]
Anula u mnie podłoga błyszczy tylko zaraz po umyciu [emoji12]
Ja tez pękam w szwach, wyglądam jak słoń i brzuch mnie wyprzedza [emoji1]
Zdrówko [emoji4]
381a9d6dd43c4f1b83ac6a0f9d805e41.jpg

reklama
Wiecie co, zmienmy nazwę forum na np. Degustacja trunków wszelakich [emoji2] będziemy działać pod przykrywka [emoji28]

Do góry