reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zyczę wszystkim tutaj zebranym, dobrych , spokojnych i rodzinnych świąt. Przede wszystkim wiary, że w końcu wszystkim nam się uda być Mamami, że szczęście jest tuż za rogiem. Nie traćcie wiary i walczcie o wasze szczęścia! :*

p.s. Nessi ogromne gratulacje. Ogromnie się cieszę, że Ci się udało. Uwierz w tego maluszka i nie poddawaj się złym myślom

reklama
Nessi masz racje, ja sobie tez po ostatnim razie obiecałam, ze pójdę do gina dopiero w 7-8tyg. Przez 10 tygodni ostatniej ciazy, miałam więcej razy usg niż przez cała ciaze z młodym i po co komu ten stres [emoji53]
Najlepsze jest to, ze nie mam pojęcia kiedy była owulacja [emoji16] od chyba 8 dnia zalewało mnie i bolały jajca, do wczoraj, a dzis dopiero 13dc. Wczoraj zrobiłam test owu, ale negatyw. Moze owu była jakoś bardzo szybko [emoji54] w sumie co ma być to bedzie, teraz to ja muszę nalesnikow na krokiety narobić, bo nie zdążę [emoji12] chłop moj ożył to chociaż posprząta jak bede walczyć w kuchni [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ness [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
Piękny prezent [emoji9][emoji9][emoji9]
Ciesze się i gratuluję [emoji39][emoji39]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Ness ciekawa jestem miny Twojego męża jak rozpakuje prezent [emoji2]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ja tu wychodze a tu takie nowiny!!
Gratuluje nessi. Najlepszy prezent na swieta dostalas ;) gratuluje!

Odebralam wynik badan.na euthyroxie 50
Tsh 2,840
Ft3 2,66
Ft4 1,47
Antytpo <9
Antytg 10,80
Nie rozumiem ich. Do gin dopiero we wtorek dzwonil.

Wszystkim zycze wesolych,spokojnych swiat Bozego Narodzenia spedzonych w rodzinnym gronie;)

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry