reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

skąd ja to znam ...masakra,jakby m wiedział ile przed nim z młodym ukrywamy to by osiwial[emoji23] ... no ale mamy swoje tajemnice hehe

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hehe u nas dokladnie to samo [emoji16][emoji16]
Zreszta moj to typowy synuś mamusi [emoji16]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Ooo to już święta ...północ wybiła [emoji41] ...
Życzę Wam - pozytywnego testu,bijącego serducha i ślicznego różowego bobasa [emoji318][emoji318][emoji268][emoji301][emoji320][emoji166][emoji319] .. szczęścia,miłości ..boskiego sexu i mikołaja bogatego [emoji1] .... no i przede wszystkim spokojnych Świąt ....
FB_IMG_1482525983781.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• FB_IMG_1482525983781.jpg
    FB_IMG_1482525983781.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 210
Dziewczyny Radosnych, Cieplych i Plodnych Swiat!!!!!!!

Nessi moje gratulacje!!!!!!!!!! Prosimy o fluidki [emoji6]

A tak z mojej beczki to mielismy zaczac sie starac w tym cyklu ale jakbym dostawala znaki ze jeszcze nie [emoji13][emoji13]
Najpierw mialam jelitowke, teraz grype i jeszcze dzisiaj brazowe plamienie [emoji33][emoji33]skad??? To dopiero 13 dc. Wrrr

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby sie wszystkie życzenia nam spełniły! [emoji16]
Mum a moze to plamienie okoloowulacyjne.
Sernik wyjechał z pieca, kapusta sie ugotowała, kolejne ciasto zagniecione, ale nie wiem czy wstawiać do pieca czy rano [emoji848][emoji23] spać mi sie nie chce, ale jak pomyśle, ze jutro długo dzien to lepiej byłoby sie wyspać [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Masakra jaka mnie bezsenność dopadła [emoji15] [emoji15] [emoji15] wszystko mnie boli i nawet leżenie nie jest miłe. Wzięłam właśnie paracetamol może przejdzie. Ale 1 raz jak mam a spalam 2 godziny z hakiem....o tej godzinie wstać to grzech[emoji27] [emoji33]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jesteś sama

Ja jeszcze nawet nie zasnęłam, mimo że pròbuje od 1,5 h
[emoji35][emoji17]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Dziewczynki w ten wyjątkowy dzień życzę Wam uśmiechu, radości i spełnienia najskrytszych marzeń. Niech się wszystkie cykle wyregulują, piękne jajka rosną, a żołnierzyki w końcu znajdą drogę do celu! Oby kolejne święta były już w większym gronie! Jesteście super babki i każda zasługuje na ten cud! No i oczywiście pysznego jedzonka i żeby w cycki poszło i bogatego Mikołaja!

Ness piękne kreski, beta grubo ponad 100 moje gratulacje! W końcu zła passa przerwana! Teraz niech się posypie fala II :-) najpiekniejszy prezent na święta prawda?

Do góry