No właśnie nie wiem. Zadzwonili do mnie z przychodni że muszę przyjechać jeszcze raz bo w tej próbce zrobił się skrzep.
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie wiem. Zadzwonili do mnie z przychodni że muszę przyjechać jeszcze raz bo w tej próbce zrobił się skrzep.
Mój tak samo ...Moj juz tez mi zapowiedzial ze kase da jak zwykle....wolalabym zeby mòzgownice wysilil i sam od siebie kupil, a bo ja wiem jakis lancuszek czy bransoletke...ale on nigdy na to nie wpadnie[emoji46][emoji51]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
BuuuuMajka wlasnie, opowiadaj co sie stalo kochana nasza..?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Może trzymali ja długo [emoji52] nie mam pojęcia , ale nic złego na pewno to nie świadczy , więc spokojnie [emoji6]No właśnie nie wiem. Zadzwonili do mnie z przychodni że muszę przyjechać jeszcze raz bo w tej próbce zrobił się skrzep.
Na pewno ich wina tylko liczyłam że dzisiaj odbiorę a teraz dopiero po jutrze wrrrMoże trzymali ja długo [emoji52] nie mam pojęcia , ale nic złego na pewno to nie świadczy , więc spokojnie [emoji6]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic mi nie wiadomo żeby u mnie coś było nie tak. Musiało im coś nie wyjść ale zawiedziona jestem :/Majka ale Ty nie masz jakiejś zwiększonej krzepliwości? To chyba oni musieli ją zle przechowywać czy cos...
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Napisz tutaj ...dziewczyny o tym wiedzą dużo więcej ...mam takie pytanie czy któras z was ma mutacje w genie MTHFR lub albo w PAI-1?bo nie wiem od czego zacząć, dziś sie dowiedziałam i tak sie boje taka zła jestem na siebie ze przy pierwszej stracie nie sprawdziłam trombofili.