reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bumm to twoj numer kom.?
Mozna dzwonic jak co ? Haha

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie to nie to zdjęcie poglądowe , ale ładne nie? [emoji38]
Muszą coś na święta dostać [emoji23]
Choć zapas karmy zrobilam , ze masakra...
Kotom drapak , karma
Psom karma , nowe smycze + obroża , piłeczka , sznureczek , kosteczki , smaczki [emoji38][emoji38][emoji38]
A mi kuzwa nikt nic nie kupi co za sprawiedliwość [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To trzeba mniec tupet zjebany [emoji41][emoji41][emoji41] pokasowala bo jedna wielka sciemniara z niej .
Moze nawet w ogole nie ma dzieci.

Ja poprosze racuszka i dziekuje.

A tak na marginesie to przestancie juz te zdjecia wklejac[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] ciagle chce mi sie jesc!!!!! Chyba TASIEMCA mam [emoji23]

No Lux ja zbanowała to jej wiadomości się usuneły

Hahahaha
Chociaz bedziemy mialy z nia spokoj

Bum nie boj zaby,zwierzaki ci podziekuja no i raczej maz ci cos kupi??? Jak nie to zero sexu przez okres swiat [emoji1]

On tam mi woli kasę dać [emoji23][emoji23][emoji23] zawsze pod choinka kopertę mam , jedynie to kwiatki mi na walentynki , rocznie i przeprosiny kupuje [emoji4]
Ja mu jeszcze nic nie kupilam [emoji55]

Mój mi kupił frytownicę ale taka bez tłuszczu :D dzisiaj pakował...

Chyba wolałabym nie wiedzieć co mi kupił ale niestety byłam przy jej kupnie...
Powiedziałam mu że przyszłym roku nie chce wiedzieć co dostanę :p i wymieniłam mu rezerwowe prezenty z których będe się cieszyc

On tam mi woli kasę dać [emoji23][emoji23][emoji23] zawsze pod choinka kopertę mam , jedynie to kwiatki mi na walentynki , rocznie i przeprosiny kupuje [emoji4]
Ja mu jeszcze nic nie kupilam [emoji55]

Moj juz tez mi zapowiedzial ze kase da jak zwykle....wolalabym zeby mòzgownice wysilil i sam od siebie kupil, a bo ja wiem jakis lancuszek czy bransoletke...ale on nigdy na to nie wpadnie[emoji46][emoji51]

reklama
Do góry