reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi ja zapamiętałam [emoji33] czy jest cos ze mną nie tak?

Nie pogniewacie sie jak zadam pytanie z cyklu tych głupich? Czy to możliwe, ze to co w tej chwili mnie zalewa to dopiero po wczorajszych przytulankach? Bo tragedia, zaraz pampersa chyba założę, zaleje mnie.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Nessi ja zapamiętałam [emoji33] czy jest cos ze mną nie tak?

Nie pogniewacie sie jak zadam pytanie z cyklu tych głupich? Czy to możliwe, ze to co w tej chwili mnie zalewa to dopiero po wczorajszych przytulankach? Bo tragedia, zaraz pampersa chyba założę, zaleje mnie.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
A Ty testy owu szczelałaś ?

Nessi wczoraj jednego szczelilam, ale nawet cienia nie miał, dzis dopiero 8dc [emoji54]

Nessi wczoraj jednego szczelilam, ale nawet cienia nie miał, dzis dopiero 8dc [emoji54]

No u mnie właśnie szczyt śluzu przypadał przed owu i po owu .. Dlatego pytam czy sprawdzałaś ...Ale jeśli to pierwszy taki ''obfity'' dzień po suszy to chyba powinnaś się cieszyć, że ruszyła produkcja na płodne pełną parą :) A Wiesława łykasz ?:)

Nessi nic nie łykam [emoji23] jakoś mnie żołądek już bolał od tych wszystkich tabletek, po tylu miesiącach, a nic nie pomagało [emoji54]
No nic, co ma być to bedzie ide poleżeć [emoji12] cieszę sie, ze w końcu cos sie dzieje, bo poprzednie cykle były jakieś ubogie w objawy owu [emoji4]

Bum tak jak Nessi mówi. Ale ja zrobiłam z pieczarkami, nie miałam ochoty na mięso, bo różnie robią. Ja miałam kapustę kiszona, moze 0,5kg, pokroiłam ją, w garze zalałam woda i około godzinę gotowałam na wolnym ogniu. Na patelni zeszkliłam cebule jedna dużą, dodałam pieczarki, podsmażyłam. Kapustę odcedzilam jak była miękka, dołożyłam na patelnie i smażyłam jeszcze z 5min na małym ogniu dodałam makaron i jeszcze 5min i już [emoji38]
Tylko nie daj za dużo makaronu, bo ja dałam [emoji23] patelnia dobrze jak jest taka odrobine głębsza żeby dobrze wymieszać, moze być garnek nieprzywierajacy [emoji12]
A kiedyś robiłam tez bez pieczarek i tez dobre [emoji4]

Nessi raczej bez grzybow bo moj P nie je ... Ale muszę w końcu zrobić za każdym razem przekładam [emoji38]

Agnesis no zrobić muszę w tym tygodniu [emoji4][emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry