reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola1507 - u mnie to wyszło, że owulacyjny ból był ...bo teraz już tylko ćmi a chodzić nie mogłam do południa normalnie. Czytałam, że po stymulacji przy większej liczbie jajec może bardziej boleć ... no zobaczymy :) Dzisiaj się dowiem czy jajca pękły :) Koło 20:00 mam usg :)
Artemida90 - piękny chlebek! Na zakwasie robiłaś ?
Bum- gdzieś Ty jest ? Gniewasz się jeszcze ? Jak tam psinka się ma ?
karola1507 - dawaj foty młodego ! :)
Anula - juhu ?! Kaj ty jesteś ?
Tynka - Ty się jeszcze ciesz, że nie czujesz ...bo jak dostaniesz kopa pod żebro to będzie tylko stękanie :D WZDYCHA się z radości tylko przez chwilkę :D A cierpi uuuuuu i dłużej :D
Carmen - kochana ....trzymam kciuki za zdrówko teścia, daj znać jak dowiecie się czegoś więcej. Apropo szkoły to ja beczałam ale idzie się do wszystkiego nowego szybko przyzwyczaić :)

reklama
Nessi specjalnie dla Ciebie[emoji6]
1481731495949.jpg

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Załączniki

• 1481731495949.jpg
    1481731495949.jpg
    77,9 KB · Wyświetleń: 230
karola1507 - u mnie to wyszło, że owulacyjny ból był ...bo teraz już tylko ćmi a chodzić nie mogłam do południa normalnie. Czytałam, że po stymulacji przy większej liczbie jajec może bardziej boleć ... no zobaczymy :) Dzisiaj się dowiem czy jajca pękły :) Koło 20:00 mam usg :)
Artemida90 - piękny chlebek! Na zakwasie robiłaś ?
Bum- gdzieś Ty jest ? Gniewasz się jeszcze ? Jak tam psinka się ma ?
karola1507 - dawaj foty młodego ! :)
Anula - juhu ?! Kaj ty jesteś ?
Tynka - Ty się jeszcze ciesz, że nie czujesz ...bo jak dostaniesz kopa pod żebro to będzie tylko stękanie :D WZDYCHA się z radości tylko przez chwilkę :D A cierpi uuuuuu i dłużej :D
Carmen - kochana ....trzymam kciuki za zdrówko teścia, daj znać jak dowiecie się czegoś więcej. Apropo szkoły to ja beczałam ale idzie się do wszystkiego nowego szybko przyzwyczaić :)
Oj nie :-) tak zdolna to nie jestem

Ale i tak dobry

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi,dam znac co z tesciem.....DZIEKUJE
A ty daj znac co z jajcami [emoji1][emoji1] moze blizniaki beda [emoji23]
Olek fajny jest.....[emoji7][emoji7][emoji7] taki pulpecik ze szok,alez bym go wycalowala.
Nessi do szkoly pewnie,ze sie przyzwyczaje ale wiesz jak jest. My kobiety stale placzemy

Kurde dziewczyny,czy to normalne zeby przy mrozie i zimnie mniec w domu biedronki?? [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi,dam znac co z tesciem.....DZIEKUJE
A ty daj znac co z jajcami [emoji1][emoji1] moze blizniaki beda [emoji23]
Olek fajny jest.....[emoji7][emoji7][emoji7] taki pulpecik ze szok,alez bym go wycalowala.
Nessi do szkoly pewnie,ze sie przyzwyczaje ale wiesz jak jest. My kobiety stale placzemy

Kurde dziewczyny,czy to normalne zeby przy mrozie i zimnie mniec w domu biedronki?? [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty może Chińskie biedronki masz ?:D
U mnie w zimie jak na plusie bywało to się muchy budziły i po szybach latały :D
Widać co kraj to obyczaj ;D
Artemida90 - zakwas bardzo łatwo zrobić, tylko go dokarmiać trzeba regularnie :) Ale chlebek pierwsza klasa u Ciebie. Ja wydałam kupę kasy na piekarnik i nic mi nie wychodzi :D Nie mam talentu :D

reklama
Do góry