reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja już od dłuższego czasu się jakos tak słabo czuje..
Tylko co na cukrzycę trseba zrobić glukozę?
To ja nie mam szans , ze to wypije nawet w ciąży nie zrobilam a podchodzilam 3 razy...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cukrzyce normalnie badasz rano na czczo i nic nie pijesz [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :D czy ktoras przejela po mnie i po Karoli brzuszek ? Albo mkze mikolaj Wam przyniosl niespoddzianke ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dwa brzuszki do wzięcia, ale żadnej nie jest dane póki co [emoji20]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ok jest dane ale nie w tym cyklu. Zobaczymy jak reszta dziewczyn [emoji54]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Anula u mnie były rożne objawy jeszcze przed staraniami. Od nie pamiętam kiedy wypijam hektolitry wody, jak nie mam picia pod ręka czasem to az mnie mdli. Jestem senna. Pocę sie jak jest zimno. Nawet swetrów zima nie mogę założyć, bo mimo, ze jestem zmarzluchem to zaraz jestem mokra. Jestem nerwowa. Czasem wybucham. Częste bóle głowy. Pewnie znalazło by sie cos jeszcze. Moze o nie żadna choroba tylko wewnętrznie zaprogramowany len [emoji12]

Oddam swój stan przedcukrzycowy w dobre ręce :D Się z Bum załapiecie z objawami :)
Cukier zróbcie na czczo ...mi raz wyniki wychodziły w normie, raz skokowo ją przeskakiwały. Na 5 badań - po 2 wychodziły do (__)___)

Cukrzyca, cukrzycą, a ciacho musi być [emoji23]
4345b2263ef9f755031d6adee9d76737.jpg

Cukrzyca, cukrzycą, a ciacho musi być [emoji23]
4345b2263ef9f755031d6adee9d76737.jpg

Ja nie mam siły na ciasta ...obiadu mi się nie chce wstawić :D
Ciacho super, cóż to ?:) Jabłecznik ?

reklama
Witajcie dziewczyny w sobotnie przedpołudnie [emoji16]

Za prace jajnikow, owulacja. W moim przypadku jej brak. Jestem juz umowiona do endo-gin.
Mania a Ty masz juz swoj wynik?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie jeszcze nie mam [emoji34]
I czekam jak na szpilkach
Mówiła że będą najpóźniej dzisiaj, więc czekam i sprawdzam
A jak nie będzie to w poniedziałek znowu zadzwonie

Edit:

Planowałam zrobic jeszcze w tym cyklu progesteron w 7 dpo zeby isc do ginki z kompletem wyników, ale jak na złość to mi wypadnie 25.12 [emoji34]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Ostatnia edycja:
Do góry