reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Plan na dziś to mega sprzątanie bo jutro wjeżdża choinka [emoji41] ozdoby na okno musze powiesić i co najlepsze obiecalam dziecku zw będziemy dziś pierniki robić z tym ze nie ręcze za efekt końcowy bo jeszcze nigdy nie robiłam [emoji23] ...

Agnes chyba ta pogoda tak działa ... ja zasnąć nie mogłam chyba do 3 juz nie wspomnę o tym jak mnie głowa wczoraj trzaskala ..myślałam że zejde a dziś oka nie mogłam otworzyć ...masakra..
Śniadanie dopiero zjadlam[emoji53]

I w nagrodę za " aktywny" tydzień byłam doopke na solarium wygrzac [emoji41]

Komu kawki ??

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Estradiol coś tam tego z owulacja nie ?

Bumek odpocznij hmm ... zajmij się czymś .... święta idą,odciąż głowę staraniami to ci dobrze zrobi - mowie Ci .... wiem jak to miażdży mózgowie ....

Ale na estradiol wpływa zdaje się progesreron bo to one działają za prawidłowe funkcjonowanie w 2 fazie cyklu ciałka żółtego ? Prolaktyna zbyt wysoka uposledza estradiol,zaburza ovu etc .... a ty bierzesz dupka czy luteine po ovu ? A prolaktyna badana ? Po obciążeniu tez ?

nic nie biore po owu. prolaktyna badana bez obciazenia. kiedys po owu robilam progesteron i z norm mi wyszlo ze w ciazy jestem a nie bylam.

Ostatnia edycja:
nic nie biore po uwo. prolaktyna badana bez obciazenia. kiedys po owu robilam progesteron i z norm mi wyszlo ze w ciazy jestem a nie bylam.
No to nie ma opcji trza specjaliste odwiedzić i działać .... klinika niepłodności najlepiej ...

Nesss ???????

Anula ja odpoczywam, nie myślę , nie chce chyba już w tej ciąży być bo i tak się nie uda..

Dzisiaj robilam test , ale negatyw.

Ciągle jakaś śpiąca jestem...
Dziewczyny ma ktoras z Was cukrzycę ? Czasem myślę czy nie iść zbadać w tym kierunku...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula ja odpoczywam, nie myślę , nie chce chyba już w tej ciąży być bo i tak się nie uda..

Dzisiaj robilam test , ale negatyw.

Ciągle jakaś śpiąca jestem...
Dziewczyny ma ktoras z Was cukrzycę ? Czasem myślę czy nie iść zbadać w tym kierunku...

Dawaj do mnie " popierniczymy " [emoji41] ... zaraz ciasto przygotuje [emoji38]

Anula oooo robisz ? Pochwal się później co to za cudenka [emoji6] ja w niedziele mam robić , ale nie wiem czy mi się chce [emoji23]

reklama
Jestem, jestem ... :D Spokoju mi nie dajesz, co chwila tylko nawołujesz :D
Tęsknię [emoji38]

Bum a narazić zwykle gwiazdki etc ... :)

Do góry