reklama
Wiesz co ona umie. Bo mi już wtedy wykryla. Nie wiem. Poczekam zobacze
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Wiecie co ,tak się dziś zastanawiam i pytam ... ile to nasze czekanie jeszcze będzie trwało ?!... po co nas tak "męczy " ,"sprawdza i testuje " ... ze co my " gorszy sort " czy jak ?? ... przecież chcemy dobrze,nic złego nikomu nie robimy ... marzymy,pragniemy,świadomie w pełni ... mamy warunki-byt .... gdzie jest sprawiedliwość się pytam ??[emoji35]
Nie ma .... a może to jakaś kurcze loteria ... albo nie wszystkie moga bo wątek nam padnie [emoji6] .... przykre to jest i frustrujące ... i normalnie nie ma za grosz sprawiedliwości [emoji22]
Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Nie ma .... a może to jakaś kurcze loteria ... albo nie wszystkie moga bo wątek nam padnie [emoji6] .... przykre to jest i frustrujące ... i normalnie nie ma za grosz sprawiedliwości [emoji22]
Ostatnia edycja:
dżoł
Fanka BB :)
Agnesis no ja mialam to samo. Plamilam 1 dzien, pozniej cisza , mysle udalo sie a pozniej przyszla @. To widocznie musisz chodzic zgieta w pol zeby Twoj Ci wspolczul i dal spokoj [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
Badz dobrej mysli, wiem co czujesz...w jakis sposob cie rozumiemCarmen dzięki.ale to nie chodzi o problem tylko w 2012 miałam już usuwana torbiel. A moja historia medyczna jest długa jak nie wiem co...
Bum możliwe.ja już nie wiem.
Bum ziolka mialy byc wczoraj a dzis qrwa odkrylam od listonosza,ze na poczcie cos remontuja. No idzie sie wkurw.. jeszcze tak dlugo nic mi nie szlo z polski[emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34] ale puki nie ma @ wiec moge jeszcze zaczekac
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza ale nie powiedziała ci , ze 100% to torbiel czy pęcherzyk wiec dziwne to jest...
Anula no widzisz my chcemy , pragniemy , staramy się , robimy wszystko by w końcu się udało a musimy czekać... Też mnie to trapi bardzo , bo taka co nie chce wpada co rok, moja sąsiadka ma 27 lat - 4 dzieci i aż się smutno robi bo tam patola mega jest a porządny człowiek nie umie , który czeka na swój mały cudek [emoji19]
Anula no widzisz my chcemy , pragniemy , staramy się , robimy wszystko by w końcu się udało a musimy czekać... Też mnie to trapi bardzo , bo taka co nie chce wpada co rok, moja sąsiadka ma 27 lat - 4 dzieci i aż się smutno robi bo tam patola mega jest a porządny człowiek nie umie , który czeka na swój mały cudek [emoji19]
anula88
A jakby tak facet miał jeden dzień przetrwać @ to o Chryste ... a my w tym czasie na plaży i drink z parasolka [emoji41] Hawaje [emoji38] ....Agnesis no ja mialam to samo. Plamilam 1 dzien, pozniej cisza , mysle udalo sie a pozniej przyszla @. To widocznie musisz chodzic zgieta w pol zeby Twoj Ci wspolczul i dal spokoj [emoji6]
właśnie odnośnie gorszego sortu,pytałam m co z nami jest nie tak ... doszliśmy do wniosku ze no nie wiadomo bo wszystko mamy na miejscu - m ma -sprawdzałam[emoji28] ...
Carmen24
Niesprawiedliwe co nie[emoji22] niektore kobiety maja po 3-4'dzieci i szybko zachodza a inne nawet z jednym nie moga......wiem co czujesz. Jak z mala do przedszkola chodze to same ciezarne z bebzami widze . A najwiecej muzulmanek...Wiecie co ,tak się dziś zastanawiam i pytam ... ile to nasze czekanie jeszcze będzie trwało ?!... po co nas tak "męczy " ,"sprawdza i testuje " ... ze co my " gorszy sort " czy jak ?? ... przecież chcemy dobrze,nic złego nikomu nie robimy ... marzymy,pragniemy,świadomie w pełni ... mamy warunki-byt .... gdzie jest sprawiedliwość się pytam ??[emoji35]
anula88
wiesz co ... dziś widzialam taka " patologie " w sklepie ,dramat jeszcze nasmiewali się z prezerwatyw przy kasie ....Zuza ale nie powiedziała ci , ze 100% to torbiel czy pęcherzyk wiec dziwne to jest...
a tak swoją drogą to przez lata walki,starań,życia od do,strat ,zaniedbalam wiele i dużo straciłam .... a miało być tak pięknie [emoji54]
reklama
anula88
właśnie ... człowiek by dał wiele ale co z tego jak daje i nic z tego .... z drugiej strony to jest jakas " pułapka " i siedzimy w niej bo nie możemy rozwiązać misji ....Niesprawiedliwe co nie[emoji22] niektore kobiety maja po 3-4'dzieci i szybko zachodza a inne nawet z jednym nie moga......wiem co czujesz. Jak z mala do przedszkola chodze to same ciezarne z bebzami widze . A najwiecej muzulmanek...