reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zuza ale dziwne , ze lekarz nie umie odróżnić pęcherzyka od torbiela... [emoji52]

Carmwn a tobie ziółka przyszły?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Wiecie co ,tak się dziś zastanawiam i pytam ... ile to nasze czekanie jeszcze będzie trwało ?!... po co nas tak "męczy " ,"sprawdza i testuje " ... ze co my " gorszy sort " czy jak ?? ... przecież chcemy dobrze,nic złego nikomu nie robimy ... marzymy,pragniemy,świadomie w pełni ... mamy warunki-byt .... gdzie jest sprawiedliwość się pytam ??[emoji35]
Nie ma .... a może to jakaś kurcze loteria ... albo nie wszystkie moga bo wątek nam padnie [emoji6] .... przykre to jest i frustrujące ... i normalnie nie ma za grosz sprawiedliwości [emoji22]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Ostatnia edycja:
Agnesis no ja mialam to samo. Plamilam 1 dzien, pozniej cisza , mysle udalo sie a pozniej przyszla @. To widocznie musisz chodzic zgieta w pol zeby Twoj Ci wspolczul i dal spokoj [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen dzięki.ale to nie chodzi o problem tylko w 2012 miałam już usuwana torbiel. A moja historia medyczna jest długa jak nie wiem co...
Bum możliwe.ja już nie wiem.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Badz dobrej mysli, wiem co czujesz...w jakis sposob cie rozumiem
Bum ziolka mialy byc wczoraj a dzis qrwa odkrylam od listonosza,ze na poczcie cos remontuja. No idzie sie wkurw.. jeszcze tak dlugo nic mi nie szlo z polski[emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34] ale puki nie ma @ wiec moge jeszcze zaczekac

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza ale nie powiedziała ci , ze 100% to torbiel czy pęcherzyk wiec dziwne to jest...

Anula no widzisz my chcemy , pragniemy , staramy się , robimy wszystko by w końcu się udało a musimy czekać... Też mnie to trapi bardzo , bo taka co nie chce wpada co rok, moja sąsiadka ma 27 lat - 4 dzieci i aż się smutno robi bo tam patola mega jest a porządny człowiek nie umie , który czeka na swój mały cudek [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

Agnesis no ja mialam to samo. Plamilam 1 dzien, pozniej cisza , mysle udalo sie a pozniej przyszla @. To widocznie musisz chodzic zgieta w pol zeby Twoj Ci wspolczul i dal spokoj [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A jakby tak facet miał jeden dzień przetrwać @ to o Chryste ... a my w tym czasie na plaży i drink z parasolka [emoji41] Hawaje [emoji38] ....

właśnie odnośnie gorszego sortu,pytałam m co z nami jest nie tak ... doszliśmy do wniosku ze no nie wiadomo bo wszystko mamy na miejscu - m ma -sprawdzałam[emoji28] ...

Wiecie co ,tak się dziś zastanawiam i pytam ... ile to nasze czekanie jeszcze będzie trwało ?!... po co nas tak "męczy " ,"sprawdza i testuje " ... ze co my " gorszy sort " czy jak ?? ... przecież chcemy dobrze,nic złego nikomu nie robimy ... marzymy,pragniemy,świadomie w pełni ... mamy warunki-byt .... gdzie jest sprawiedliwość się pytam ??[emoji35]
Nie ma .... a może to jakaś kurcze loteria ... albo nie wszystkie moga bo wątek nam padnie [emoji6] .... przykre to jest i frustrujące ... i normalnie nie ma za grosz sprawiedliwości [emoji22]

Niesprawiedliwe co nie[emoji22] niektore kobiety maja po 3-4'dzieci i szybko zachodza a inne nawet z jednym nie moga......wiem co czujesz. Jak z mala do przedszkola chodze to same ciezarne z bebzami widze . A najwiecej muzulmanek...

Zuza ale nie powiedziała ci , ze 100% to torbiel czy pęcherzyk wiec dziwne to jest...

Anula no widzisz my chcemy , pragniemy , staramy się , robimy wszystko by w końcu się udało a musimy czekać... Też mnie to trapi bardzo , bo taka co nie chce wpada co rok, moja sąsiadka ma 27 lat - 4 dzieci i aż się smutno robi bo tam patola mega jest a porządny człowiek nie umie , który czeka na swój mały cudek [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png
wiesz co ... dziś widzialam taka " patologie " w sklepie ,dramat jeszcze nasmiewali się z prezerwatyw przy kasie ....

a tak swoją drogą to przez lata walki,starań,życia od do,strat ,zaniedbalam wiele i dużo straciłam .... a miało być tak pięknie [emoji54]

reklama
Niesprawiedliwe co nie[emoji22] niektore kobiety maja po 3-4'dzieci i szybko zachodza a inne nawet z jednym nie moga......wiem co czujesz. Jak z mala do przedszkola chodze to same ciezarne z bebzami widze . A najwiecej muzulmanek...

właśnie ... człowiek by dał wiele ale co z tego jak daje i nic z tego .... z drugiej strony to jest jakas " pułapka " i siedzimy w niej bo nie możemy rozwiązać misji ....

Do góry