reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny, masakra jakaś. Mój dziec na dzień dzisiejszy ma
4 100[emoji33][emoji33][emoji33]
Poza tym szokiem to w sumie ok. Szyjka się skróciła do 1,5 CM a nawet mam już rozwarcie na 2 cm. No i jak sama powiedziała Pani dr my się już nie widzimy mam nadzieję na następnej wizycie[emoji12]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Karola to ładnie, olbrzymek mały [emoji2] moze szybciej wyjdzie jak już tak sie utuczył [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ness ja bym skonsultowala Tsh z endo bo jest poniżej normy .. a wiem po sobie ze tabletki cuda działają i organizm szybko reaguje .. uszy do góry[emoji41]

Agnes a no kawę chyba sobie strzele[emoji477]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Ja to chyba wyczerpałam już w tym roku pecha.
Mój właśnie się dowiedział że od poniedziałku nie ma pracy bo nie ma zamówień.
Czyli będą 2 osoby na zasiłku jeśli on nic nie znajdzie a jest najgorszy okres w Holandii mało pracy ;(... No coś okropnego mam dość... A tu jeszcze te ciągle wizyty u lekarza, w tej pracy mógł się urwać żeby ze mną jechać a teraz dupa :-( no nic nie jest w stanie mnie pocieszyć...buuu

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Artemida przykro mi [emoji20]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Artemida moze Twój znajdzie jakas prace. Facetom zawsze łatwiej. Tak mi sie wydaje.

Hej kochane moje:-)

Niestety w całości was nie nadrobie ech, a poza tym co przeczytam, to i tak zapomnę co komu odpisać o.

Karola o ja ale klocuś z synka. Ciekawe ile faktycznie będzie ważył :-) trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Zazdroszczę Ci już tej końcówki.

Artemida bardzo mi przykro:-( nie wiem sama co napisać. Oby mąż szybko coś znalazł.

Bum co tam u ciebie? Okresu chyba dostałaś com?

Tęczowa gratuluję z całego serca. Pewnie jesteś obstawiona lekami? Trzymam kciuki, uda się ! Gratuluję również pozostałym nowym ciężarnym :-) super jest oglądać pozytywne teściki

Majka czytałam o krwiaku i to jest jakaś plaga we wczesnych ciążach. Najważniejsze że dziecko rośnie i serduszko pięknie bije. Krwiak się będzie powolutku opróżniał i wchłaniał zobaczysz.

Nessi, Anula i reszta staraczek buziaczki i przesyłam fluidki ciążowe :-)
Zaraz nadrobie co tam więcej u was słychać.

reklama
Hej kochane moje:-)

Niestety w całości was nie nadrobie ech, a poza tym co przeczytam, to i tak zapomnę co komu odpisać o.

Karola o ja ale klocuś z synka. Ciekawe ile faktycznie będzie ważył :-) trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Zazdroszczę Ci już tej końcówki.

Artemida bardzo mi przykro:-( nie wiem sama co napisać. Oby mąż szybko coś znalazł.

Bum co tam u ciebie? Okresu chyba dostałaś com?

Tęczowa gratuluję z całego serca. Pewnie jesteś obstawiona lekami? Trzymam kciuki, uda się ! Gratuluję również pozostałym nowym ciężarnym :-) super jest oglądać pozytywne teściki

Majka czytałam o krwiaku i to jest jakaś plaga we wczesnych ciążach. Najważniejsze że dziecko rośnie i serduszko pięknie bije. Krwiak się będzie powolutku opróżniał i wchłaniał zobaczysz.

Nessi, Anula i reszta staraczek buziaczki i przesyłam fluidki ciążowe :-)
Zaraz nadrobie co tam więcej u was słychać.
Właśnie to jest dziwne bo mój się nie opróżnia, jest dość spory i w najmniej odpowiednim miejscu. Ogólnie się pocieszam i jestem pozytywnie nastawiona ale tak na prawdę to jutro idę sprawdzić czy serduszko jeszcze bije i co ten krwiak tam wyprawia. Taka prawda.

Do góry