reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi myślę, że agnesis dobrze radzi. Głowa do góry. Dowiesz się co i jak i może niebawem zaskoczysz.
Ja mam dziś 12 dc, śluzik jest, ochota na sex też więc od dzisiaj zaczynamy. Po przedszkolu daję synka do teściowej żeby posexić się z mężem. Nie będę się jakoś za bardzo spinać w tym cyklu bo już te starania mnie męczą. Czuję już jakoś obojętność a nawet zaczynam się godzić, że synek będzie jedynakiem. Wczoraj byłam u znajomej i dowiedziałam się, że w pierwszą ciążę zaszła po 3 miesiącach a w drugą w pierwszym cyklu. Jak porównałam jej wyniki do swoich to blado przy tym wyszłam. Moja płodność jest do bani.

reklama
Nessi myślę, że agnesis dobrze radzi. Głowa do góry. Dowiesz się co i jak i może niebawem zaskoczysz.
Ja mam dziś 12 dc, śluzik jest, ochota na sex też więc od dzisiaj zaczynamy. Po przedszkolu daję synka do teściowej żeby posexić się z mężem. Nie będę się jakoś za bardzo spinać w tym cyklu bo już te starania mnie męczą. Czuję już jakoś obojętność a nawet zaczynam się godzić, że synek będzie jedynakiem. Wczoraj byłam u znajomej i dowiedziałam się, że w pierwszą ciążę zaszła po 3 miesiącach a w drugą w pierwszym cyklu. Jak porównałam jej wyniki do swoich to blado przy tym wyszłam. Moja płodność jest do bani.
A tam nie sluchaj nikogo
Kiedys nam sie uda [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Kacha a Ty miałaś zabieg przy poronieniu? Ja sie zastanawiam czy oni w czasie zabiegu mi czegoś nie popsuli [emoji50] po prostu co badam szyjkę zawsze jest nisko. Jakby sie nie unosiła w ogóle [emoji46]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Chyba ktoś czuwa nad moją czupryną, bo zadzwoniłam i jestem umówiona jutro na 12:00 do gina. Przed moim telefonem Pani zwolniła miejsce ... bo następny termin za 2 tygodnie byłby.
Zrobię tarczycę rano a o 12:00 niech mnie ona obluka i zobaczy badania ... nie wyjdę bez leków od niej.

Dzis moja szyjka jest twarda jak kamień, wiec ciazy raczej brak, bo w ciazy miałam taka rozpulchnioną.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Witajcie

Chciałam nadrobić ale to nie możliwe teraz bo tyyyyyle popisałyście

U mnie dziś znowu plamienia
Dlatego odstawiam luteinę i niech się dzieje wola nieba
Jestem pewna ze gdyby nie to że ją biorę @ by się już rozkrěciła
[emoji37][emoji57]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Dzis moja szyjka jest twarda jak kamień, wiec ciazy raczej brak, bo w ciazy miałam taka rozpulchnioną.

I ja miałam rozpulchnioną, nawet jeszcze zanim test siknęłam ...ale nie ma normy :)

I ja miałam rozpulchnioną, nawet jeszcze zanim test siknęłam ...ale nie ma normy :)

No ja wtedy na to nie zwróciłam uwagi od razu, bo brałam lutke dopochwowo i wiem ze było tam miękko dość jakby cos spuchło [emoji12][emoji6] a teraz kamień normalnie [emoji53] nawet nie jak nos tylko jak głaz [emoji23]

Nessi nie ma źle ! Głowa do góry [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Agnesis niestety miałam zabieg robiony rok temu. Też już się zastanawiałam czy coś nie spieprzyli. Ja dzień przed zabiegiem miałam podane tabletki poronne- z 5 wzięłam, potem dużo ze mnie poszło w tym zarodek a na następnego dnia doczyszczenie ale rano chyba jeszcze 2 tabl. mi podali, więc wejście było łatwe.Sami mówili,że jestem super przygotowana do tego zabiegu, że dużo tam ingerować nie będą. Po 2 miesiącach byłam u swojej ginki prywatnie na usg i mówiła, że wszystko ok, kazała mi jeszcze miesiąc poczekać ze staraniami bo stwierdziła, że w macicy mogą być jeszcze małe pola po ingerencji łyżki, których nie widać na usg ale potem mam się starać. Ostatnio byłam na usg na nfz i skłamałam, że nikt mi nie robił usg po zabiegu (faktycznie ginka na nfz mi wtedy tego nie zrobiła i poszłam prywatnie) i też powiedziała, że wszystko ok, tylko miała słaby sprzęt, dlatego trzeba brać poprawkę.

Do góry