reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis- dziękuje :-)

No mi ciążowy wyszedł widoczny tak 22dc ale ja mam krótkie cykle , zawsze sobie powtarzałam ze zrobię test dopiero jak @ się spóźnij ... i co i dupa nigdy nie mogłam wytrzymać ta adrenalina zanim sikniesz na patyk ..... , potem najgorsze to rozczarowania albo i nie oczywiście , my ty powinnismy już jakaś nowele napisać na temat testów .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja. Z 1dc

Już mąż dzwonił żeby umówić na monit i jeszcze muszę do labo się zarejestrować na badanie krwi. Uh jak ja nie lubię pobrania krwi :'( :'(

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Majka [emoji23] środa dzień loda [emoji16][emoji16][emoji28]
Artemida wydarzy się i nawet nie myśl, ze nie! Pco to nie wyrok! Moze kilka, kilkanaście lat temu tak było, ale teraz lekarze sobie z tym radzą. I ty doczekasz sie maluszka! Proszę mi tu nie ściągać negatywnych myśli [emoji16][emoji16][emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dzień dobry[emoji4]

Bum, jeszcze nie rodzę i się nie zanosi[emoji12] Dziś wizyta i podglądanie dzidka. Może jak dr pogmera to coś porusza.

Asch, kochana co tam słychać u Ciebie i dziewczynek?

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Artemida kochana glowka w gore.Na pewno sie wydarzy kochana.Czasem przychodza chwile zwatpienia szczegolnie w 1dc ale walczysz i wywalczysz :)

Karola a dziekuje wszystko w porzadku.Dziewczyny hmm super.Starsza ma sporo nauki ale daje rade a mlodsza rosnie ze nawet nie wiem kiedy to minelo za 5 dni konczy 9 miesiecy
Trzymam kciuki kochana za szybkie i bezbolesne rozwiazanie....no lada moment kawaler bedzie na swiecie ;)

Hejka [emoji41]

2dc , ziółka całkiem , całkiem dałam radę a P mi towarzyszył [emoji5]

agnesis to co jutro siurasz? [emoji14]

Aschleee o witamy [emoji182]
Jak tam twoja @ przyszła?

Artemida ilu dniowy miałas cykl?...

karola no to daj znać , może jakieś rozwarcie już jest , aj nie mogę się bąbelka doczekać [emoji5]

Zimnooooooo [emoji55]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry