reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzol ja już mam myśli, ze jutro zrobie, a po południu pojadę do rossmanna po kolejne [emoji23] po prostu nie mogę mieć testów w domu, bo gdziekolwiek ich nie schowam to mnie ciągnie [emoji12]
Do wczoraj była promocja na te facelle ciążowe, moze na owulacyjne zrobią w końcu promocje, to bardziej by mnie skusiło [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

W sumie to nawet bym wytrzymała z testowaniem do niedzieli, ale tak mi sie chce bzykać. A jak bym była w ciazy to nie będziemy sie na początku sexic żeby nic nie popsuć [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

no dokładnie, moj tez mnie pyta czemu po plodnych sie nie kochamy, ze przeciez do okresu jeszcze troche czasu jest....

to mu mowie ze w zamian moze miec codziennie środe ;-)

Dzol haha zaproponuje mojemu, na pewno bedzie w niebo wzięty [emoji12]
Co nie zmienia faktu, ze mi sie tez chce bardzo [emoji12]

Ostatnia edycja:
Witam z rana :)

Ja już po kawce , syn w przedszkolu , a Nadia zaraz do szkoły i ja jadę na usg.

Wiem jak to jest z tymi testami ... nawet jak są schowane głęboko to mówią ... zrób mnie zrób mnie , ja nie umiałam się powstrzymać . Zobaczycie doczekacie się pięknych kresek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry .... co w trawie piszczy ?[emoji38]

Musze nadrobić .....

U mnie już rano śnieg z deszczem przyatakował[emoji300][emoji98]

Kawka ??[emoji477]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Dzien doberek [emoji182]
moze teraz uda mi sie wkrecic w watek hihi

Anula ja chetnie napije sie kawki...jak zawsze ;)

Nawet nie mowcie o sniegu...na sama mysl mi slabo.Wczoraj wyszlam na spacer a bylo zimno ze uszy zamarzaly i dziec mi odstawil po niecalych 30 min taki repertuar ze biegiem do domu lecialam a w domu cieplo i dziecko odrazu inne

reklama
Nati zapomniałam napisać, ze cieszę sie ogromnie, ze badania wyszły dobrze :) będziesz mieć następnego superfaceta w domu [emoji1]
No i dlatego miałam kupić test dopiero jutro, żeby mnie nie kusił za szybko [emoji23] co prawda ostatnio test mi wyszedł w 24dc, a jutro 24dc i już myśl w głowie świta [emoji6]

Do góry