reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka a nie widziałaś wcześniej swojego fachowca w żadnym odcinku programu Usterka [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Aaaaaaahahaha nie ale jak jedni przyjechali "obejrzeć robotę" to się nas zapytali na koniec czy to nie jest żadna usterka hehe

reklama
Hej. Przepraszam ze nie pisalam. Nie mialam kiedy,ale czytalam Was.
Jutro mam gin. Zobaczymy co mi powie ciekawe. Mam nadzieje ze zgodzi sie na monit.. A pozatym wszystko dobrze.
Agnesis to lec do apteki.
Bum twoj sen to moze twoje dwie kreski? Jakis proroczy??
Witam nowe staraczki. Fajnie ze nas tak duzo..;)

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuzkon to daj znać po wizycie czego sie ciekawego dowiedziałaś [emoji4]
A test kupie na pewno w czwartek [emoji4][emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Zuzkon to daj znać po wizycie czego sie ciekawego dowiedziałaś [emoji4]
A test kupie na pewno w czwartek [emoji4][emoji6]

A który masz dzień cyklu?

agnesis no , no moze te moje w snie 2 kreseczki były twoje ! [emoji4]

Zuza daj znać po wizycie ! [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Majka wiesz ludzie biorą jedzenie do pracy, to fakt. Ale znam sporo ludzi u których jak pracuje ktoś to im obiadki, kanapeczki serwują. Ja osobiście to co najwyżej kawy, herbaty cos do picia proponuje.
O dziwo nie mam żadnego testu w domu i cos mnie ciągnie do zakupu [emoji12]

Aj ja jaj
Bedziesz testowac ?? [emoji14][emoji14]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Oj ten facet mi się coraz bardziej nie podoba. Robi teraz na korytarzu więc wiem że nie ma żadnego telefonu a jak przechodzę to go nawet nie krępuję. Dziwne, poza tym z tego co podsłuchałam to jest głodny, brzuch go boli ale da radę. Jakiś nie poważny, nie mówił że chce robociznę + wyżywienie. Normalny człowiek bierze do pracy kanapki. Ja mu nie zamierzam podawać obiadku, raz mu dam i 2 tygodnie będę miała dodatkową gębę do wykarmienia. Tak się mówi jeden talerz w tą czy w tą ale jedzenie teraz jest drogie a tak mam zupę na dwa dni eh. Co wy o tym myślicie?
Wiesz raz bys mogla mu zaoferowac
Gorzej tylko ja potem bedzie chcial codziennir zryc. [emoji34]
A tak ogolem to osoby ktore znam i maja taka prace przynosza je sobie z domu, a dwa albo ida gdzies zjesc na godzinke.....

Wam laski tez sie zmienila apka w tel z androidem ??
Ja w piatek chyba sobie sikne, ale i tak nie ma po co bo juz czuje okres [emoji34][emoji34] i cycki bola i w ogole......ale ze mam stare tetsy to je chyba zuzyje.
Mama dzis mi ziolka wyslala. Przy dobrych wiatrach do piatku dojda yeaaaah [emoji13]

Zatestuje moze w niedziele, choć nie czuje niczego co by mnie przekonywało [emoji6] dzis mam 21dc

reklama
Agnesis to my mamy ten sam dzień cyklu:)testujesz w niedziele?ja pewnie wcześniej bo nie wytrzymam:sorry2:mnie cos za bardzo te piersi bolą tak od strony pach pieką a nie tak jak zawsze wiec może kto wie.....

Do góry