reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis ponoć 11 witamin hehe , ale wiesz jedna dziennie i bedzie mieć frajde mała haha ... A ten tran to też chyba nie zaszkodzi jej , choć zależy czy będzie go chciała pić , bo jak będzie nie dobry może być problem [emoji38]

majka idz i zapytaj czy chce kawe i zobaczysz hehe [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis ponoć 11 witamin hehe , ale wiesz jedna dziennie i bedzie mieć frajde mała haha ... A ten tran to też chyba nie zaszkodzi jej , choć zależy czy będzie go chciała pić , bo jak będzie nie dobry może być problem [emoji38]

majka idz i zapytaj czy chce kawe i zobaczysz hehe [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png
Dopiero nie dawno przyszedł i już jedną wypił. Muszę się wstrzelić w jakąś jego aktywniejszą rozmowę bo puki co gada tak normalnie :)

Bum moj młody długo pił tran, zawsze dawałam mu cos dobrego do popicia kakao czy cos dobrego na zagrychę [emoji12][emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Witajcie

Bum moja córka pijebez problemu tran cytrynowy, nawet się nie krzywi [emoji12]

Teraz chybanie dam rady nadrobic wiecej niz kilka postów

U mnie zostało 5 dni do @
Czekam z niecierpliwosci na nowy cykl bo postanowiłam isc w tym cyklu do ginki, zeby sprawdzic czy wszystko ok bo mi te plamienia nie dadzą spokoju [emoji17]
Tzn plamien juz nie ma ale chce sprawdzic czy wszystko ok
Pojde w okresie okołoowulacyjnym to podejrzymy od razu pęcherzyk [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Zjadłabym konia z kopytami! Takiego mam dziś głoda [emoji12] a najgorsze jest to, ze najlepiej to mi wchodzą chipsy i fastfoody [emoji50]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Dzol chyba cos pokrecilas [emoji12] owu na pewno była 15-16 października? To już ponad 20 dni temu?

Do góry