reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zawsze mam. Ale to tylko jeden odstaje od reguły znaczy od rozmiaru. Pożyjemy zobaczymy...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Może siknij jutro tak by ino zobaczyć , czy nie ma coś na rzeczy [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum po dupku mdłości są ,chociaż ty juz kilka dni nie bierzesz,a witaminy jakieś lykasz ? ja kiedyś miałam mdłości i bóle żołądka z nerwów np. a znam dziewczyny które mają mdłości przed @ taki urok ... ciul wie a swoją drogą to strasznie długo czekasz na @ po odstawieniu dupka

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

anula no ostatnio czekałam 7 dni , dziś mam 11 [emoji19] ponoć 14dpo , a @ zawsze dostaje 16dpo...
No właśnie nie wiem czy to nie po castangusie mnie tak bierze bo jakoś 10 dni go biore + miovarian [emoji6] z nerwów też mogę mieć bo ciągle coś mnie wkurza i nabuzowana chodze , ale nie wiem...

Nessi ja wymiotowalam raz , ale grypa żołądkowa napewno to nie jest [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

anula no ostatnio czekałam 7 dni , dziś mam 11 [emoji19] ponoć 14dpo , a @ zawsze dostaje 16dpo...
No właśnie nie wiem czy to nie po castangusie mnie tak bierze bo jakoś 10 dni go biorą + miovarian [emoji6] z nerwów też mogę mieć bo ciągle coś mnie wkurza i nabuzowana chodze , ale nie wiem...

Nessi ja wymiotowalam raz , ale grypa żołądkowa napewno to nie jest [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
Ale u mnie tak :)
A testa sikasz ?:)

Ness zdrówka rudzielcu[emoji38] kielicha trzasnij to grypka minie [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Nessi no pierwszy , pierwszy biorę ...
Nie no dłuższy? Max do 45 moge czekać [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
No tak czytałam, że wydłuża pierwszy ...dlatego się nie odważyłam kupić, ale zważywszy, że cykl mi się skraca to chyba teraz jest wskazane ... Mój okres dzisiaj wygląda jakby dobiegał końca ... a to dopiero 3 ? dzień! Zawsze miałam po 7

Do góry