reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen hehe mam tak samo , może smakowac najgorzej , ale jak ma pomóc to warto [emoji5]
Nie jednak nie ma takiej możliwości.. Temp spada z 37.06 na 37 , jutro zapewne będzie niżej... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Carmen hehe mam tak samo , może smakowac najgorzej , ale jak ma pomóc to warto [emoji5]
Nie jednak nie ma takiej możliwości.. Temp spada z 37.06 na 37 , jutro zapewne będzie niżej... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
....a szkoda... [emoji14][emoji14][emoji14]

A odnosnie ziol Ojca Sroki to wyczytalam,ze nie smakuja najgorzej...ale to wie. Zalezy jak co dla kogo smierdzi i jaki ma ktos stopien wytrzymalosci na smierdzace mieszanki [emoji1][emoji1][emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

....a szkoda... [emoji14][emoji14][emoji14]

A odnosnie ziol Ojca Sroki to wyczytalam,ze nie smakuja najgorzej...ale to wie. Zalezy jak co dla kogo smierdzi i jaki ma ktos stopien wytrzymalosci na smierdzace mieszanki [emoji1][emoji1][emoji1]

Czytalam , ze w smaku dobre i zapach tez mają ok.. Ogolbie ja tam takie coś lubię chyba bo bez problemu umie wypić np szalwie, melise , zielona herbatę , rumianek , czystek , wiec moze nie będzie tak , zle [emoji6]
Moze juz w pon nawet będą , kto wie , wiec wyprobuje [emoji5]
Moj P bedzie pić ze mną , więc bedzie mi razniej [emoji38]
Ogólnie 4 dyszki mnie wyszło za te ziółka a w czwarek do mówię jeszcze dong quai , ale go sie bierze do owu , poczytaj tez o nim , bo ziółka mozna na dwa sposoby brać albo do owu , albo przez 3 miesiące i miesiąc przewy to chyba najkorzystniej [emoji23]
A pytalas w tym zielarskim u Ciebie jaki to koszt?

wff2krhmvaem9yip.png

Aktualizacja .
Artemida , Mum [emoji110][emoji110]
1478303439276.jpg
1478303448824.jpg
1478303455266.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478303439276.jpg
    1478303439276.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 390
  • 1478303448824.jpg
    1478303448824.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 362
  • 1478303455266.jpg
    1478303455266.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 376
Witam [emoji4]
Patunia jeśli w tabelce jest dobrze podana data @ na 16.11 to chyba mało możliwe żebyś miała dopiero owu? Czy masz taka krótka fazę lutealna?
Dużo nas w tej tabelce [emoji1] fasolek tez coraz więcej super, jest nadzieja, ze każda z nas kiedyś spadnie [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Czytalam , ze w smaku dobre i zapach tez mają ok.. Ogolbie ja tam takie coś lubię chyba bo bez problemu umie wypić np szalwie, melise , zielona herbatę , rumianek , czystek , wiec moze nie będzie tak , zle [emoji6]
Moze juz w pon nawet będą , kto wie , wiec wyprobuje [emoji5]
Moj P bedzie pić ze mną , więc bedzie mi razniej [emoji38]
Ogólnie 4 dyszki mnie wyszło za te ziółka a w czwarek do mówię jeszcze dong quai , ale go sie bierze do owu , poczytaj tez o nim , bo ziółka mozna na dwa sposoby brać albo do owu , albo przez 3 miesiące i miesiąc przewy to chyba najkorzystniej [emoji23]
A pytalas w tym zielarskim u Ciebie jaki to koszt?

wff2krhmvaem9yip.png
Okolo 10 euro kosztuje jedna paczuszka
Moja mama dzis mi kupi i jak co to w tyg mi wysle. Wydaje mi sie , ze na nowy cykl zdarze [emoji2][emoji108]

Hejka [emoji4]

Jak się macie ? Jakie plany na weekend? [emoji6]

U mnie temp spada , z moich obserwacji jutro powinno być 36.6 i @ jejku niech przyjdzie za 3 dni [emoji23][emoji23]

Carmen fajnie , że nie będę sama [emoji111]

wff2krhmvaem9yip.png

Witam was dziewczyny.ja dziś mam ogromnego lenia.długo lezalam i dopiero teraz zjadłam śniadanie.dziś moj 19 dc ale i dziwi nie czuję nic no jedynie mokrosci tam:rolleyes2:przewidywany okres 16.11.u nas ładnie słoneczko swieci ale wiatr mocny wieje:szok:biorę się za jakieś sprzątanie może się rozruszam trochę.jakas kawka i czekoladka na wzmocnienie...:tak:

reklama
Do góry