reklama
Carmen24l
Fanka BB :)
....a szkoda... [emoji14][emoji14][emoji14]Carmen hehe mam tak samo , może smakowac najgorzej , ale jak ma pomóc to warto [emoji5]
Nie jednak nie ma takiej możliwości.. Temp spada z 37.06 na 37 , jutro zapewne będzie niżej... [emoji6]
![]()
A odnosnie ziol Ojca Sroki to wyczytalam,ze nie smakuja najgorzej...ale to wie. Zalezy jak co dla kogo smierdzi i jaki ma ktos stopien wytrzymalosci na smierdzace mieszanki [emoji1][emoji1][emoji1]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Czytalam , ze w smaku dobre i zapach tez mają ok.. Ogolbie ja tam takie coś lubię chyba bo bez problemu umie wypić np szalwie, melise , zielona herbatę , rumianek , czystek , wiec moze nie będzie tak , zle [emoji6]....a szkoda... [emoji14][emoji14][emoji14]
A odnosnie ziol Ojca Sroki to wyczytalam,ze nie smakuja najgorzej...ale to wie. Zalezy jak co dla kogo smierdzi i jaki ma ktos stopien wytrzymalosci na smierdzace mieszanki [emoji1][emoji1][emoji1]
Moze juz w pon nawet będą , kto wie , wiec wyprobuje [emoji5]
Moj P bedzie pić ze mną , więc bedzie mi razniej [emoji38]
Ogólnie 4 dyszki mnie wyszło za te ziółka a w czwarek do mówię jeszcze dong quai , ale go sie bierze do owu , poczytaj tez o nim , bo ziółka mozna na dwa sposoby brać albo do owu , albo przez 3 miesiące i miesiąc przewy to chyba najkorzystniej [emoji23]
A pytalas w tym zielarskim u Ciebie jaki to koszt?

agnesis
Witam [emoji4]
Patunia jeśli w tabelce jest dobrze podana data @ na 16.11 to chyba mało możliwe żebyś miała dopiero owu? Czy masz taka krótka fazę lutealna?
Dużo nas w tej tabelce [emoji1] fasolek tez coraz więcej super, jest nadzieja, ze każda z nas kiedyś spadnie [emoji12]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Patunia jeśli w tabelce jest dobrze podana data @ na 16.11 to chyba mało możliwe żebyś miała dopiero owu? Czy masz taka krótka fazę lutealna?
Dużo nas w tej tabelce [emoji1] fasolek tez coraz więcej super, jest nadzieja, ze każda z nas kiedyś spadnie [emoji12]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Carmen24l
Okolo 10 euro kosztuje jedna paczuszkaCzytalam , ze w smaku dobre i zapach tez mają ok.. Ogolbie ja tam takie coś lubię chyba bo bez problemu umie wypić np szalwie, melise , zielona herbatę , rumianek , czystek , wiec moze nie będzie tak , zle [emoji6]
Moze juz w pon nawet będą , kto wie , wiec wyprobuje [emoji5]
Moj P bedzie pić ze mną , więc bedzie mi razniej [emoji38]
Ogólnie 4 dyszki mnie wyszło za te ziółka a w czwarek do mówię jeszcze dong quai , ale go sie bierze do owu , poczytaj tez o nim , bo ziółka mozna na dwa sposoby brać albo do owu , albo przez 3 miesiące i miesiąc przewy to chyba najkorzystniej [emoji23]
A pytalas w tym zielarskim u Ciebie jaki to koszt?
![]()
Moja mama dzis mi kupi i jak co to w tyg mi wysle. Wydaje mi sie , ze na nowy cykl zdarze [emoji2][emoji108]
Hejka [emoji4]
Jak się macie ? Jakie plany na weekend? [emoji6]
U mnie temp spada , z moich obserwacji jutro powinno być 36.6 i @ jejku niech przyjdzie za 3 dni [emoji23][emoji23]
Carmen fajnie , że nie będę sama [emoji111]
Jak się macie ? Jakie plany na weekend? [emoji6]
U mnie temp spada , z moich obserwacji jutro powinno być 36.6 i @ jejku niech przyjdzie za 3 dni [emoji23][emoji23]
Carmen fajnie , że nie będę sama [emoji111]

judytka777
Witam was dziewczyny.ja dziś mam ogromnego lenia.długo lezalam i dopiero teraz zjadłam śniadanie.dziś moj 19 dc ale i dziwi nie czuję nic no jedynie mokrosci tam
przewidywany okres 16.11.u nas ładnie słoneczko swieci ale wiatr mocny wieje
biorę się za jakieś sprzątanie może się rozruszam trochę.jakas kawka i czekoladka na wzmocnienie...

reklama
Rene1985
My tez jeszcze lezymy tzn ja bo moje dziecko jeszcze spi [emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom