reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola wow [emoji38] 16 mówisz ... zaraz szybko ci spadnie [emoji38] ja z młodym przytylam prawie 25 a jak wyszłam ze szpitala to już było 15 na minusie prawie a potem samo poszło [emoji4] odpoczywaj póki czas [emoji4]

reklama
Bum zrobisz za kilka dni i zobaczysz.może faktycznie za wcześnie.trzymam kciuki za Ciebie i reszte dziewczyn;-) ;)no i za siebie też :rolleyes:Karola super brzusio.zazdroszczę :)

Anula, lejesz miód na moje serce[emoji8][emoji8][emoji8] Od razu mi lepiej ze prędzej czy później dodatkowe kilogramy znikną a jak jeszcze się za siebie wezmę to raz dwa.

Judytka, jeszcze trochę i tobie będzie ktoś zazdroscil[emoji6] nie wiem jak długo się starasz ale zobaczysz że kiedyś się uda ( u mnie to trwało 1,5 roku czyli jakieś 20 cs). Może to niewiele w porównaniu z innymi dziewczynami ale zawsze bolało każde niepowodzenie. Najgorszy to jest ten ból psychiczny.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Carmen, ładna piłeczka ale niestety 16 kg +. [emoji52]

Ja tu ciągle czekam aż każda z Was się tu takim pochwali. Ja Was codziennie czytam i każdej gorąco kibicuje.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Aaj tam nie duzo, ja 20 kilo walnelam w ciazy hehhee
Pozniej zgubisz [emoji14][emoji14]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bum mimo wszystko trzymam ciągle kciuki [emoji106]

U mnie dziś nadal plamienie, tyle że bardziej w kolorze kawy z mlekiem, ale krew też jest
Oszaleć można [emoji34]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam na wyjeździe i za bardzo nie było czasu pisać, nadrobić nie dam rady ale pare stron wstecz przeczytałam.
xBum u Ciebie temp prawie taka sama jak u mnie i tez jestem 11 dni po owu, ja testuje dopiero w poniedziałek
wtedy już na 100% się okaże co i jak.

Byłam na wyjeździe i za bardzo nie było czasu pisać, nadrobić nie dam rady ale pare stron wstecz przeczytałam.
xBum u Ciebie temp prawie taka sama jak u mnie i tez jestem 11 dni po owu, ja testuje dopiero w poniedziałek
wtedy już na 100% się okaże co i jak.
To również trzymam kciuki :)

No dziewczyny pozytywnie trza ten miesiąc zamknąć [emoji38]

u was też tak zimno ? kurcze szroni po łapach ze Hey ....

reklama
Mi się chce wyc i już @ , może jakby wszystko było normalnie byłoby inaczej a u mnie 35dc już [emoji17] jakiegoś smuteczka zlapalam ..

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry