reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula, oficjalnie skończyłam już 37 tc więc tak naprawdę mogę zacząć rodzić[emoji12] No ale narazie nic na to nie wskazuje. Czuję się dobrze, ale już troszkę zmęczona. Przy życiu trzyma mnie myśl że za niedługo już zobaczę tego szkraba.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Wow [emoji38]ale zlecialo [emoji5] ... pokaż brzucho [emoji5] ... to mówisz juz jesteś gotowa ? [emoji5]

reklama
Bum a jak ty dodajesz?
Ja probuje udostepnic znajomym ale nic sie.nie.dzieje
Co wciskasz.jak wchodzisz na moj kalendarz?

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen robie zrzut ekranu i wklejam [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Karola a imie w końcu ustalone?

Ja tam chyba w krzaczory do piątku się wprosze [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png
Ja w krzaki to chyba polece do samego stycznia...juz sobie powiedzialam, ze jak teraz nic nie bedzie to mam gdzies ten stres i to wszystko.
Niebawem bedzie nowy rok, nowe postanowienia wiec moze nowy rok bedzie bardziej laskawszy dla MNIE ....
W kwietniu lece nawet na caly miesiac do pl z moja mala takze bede musiala sie niezle odstresowac. Zreszta co ja wam pisze jak wiekszosc z was przez to samo przechodzi

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen, ładna piłeczka ale niestety 16 kg +. [emoji52]

Ja tu ciągle czekam aż każda z Was się tu takim pochwali. Ja Was codziennie czytam i każdej gorąco kibicuje.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Do góry