reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ness no no [emoji38] w końcu konkret [emoji5] .. idę z tobą łeb w łeb z tym ze ja bez testów i żadnych innych ..
Zsynchronizowałyśmy się jak trzeba :D

carmen super legowisko dla fajowego pieska. Ty dopiero 4-cykl się starasz a co ja mam powiedzieć. Chyba ja tu zostanę weteranką grupy. Oby nie bo moja cierpliwość się kończy.
Nessi super,że cykl Ci się unormował, teraz to tylko działać. Mój m stwierdził, że ten weekend odpocznie sobie od sexu po ostatnim maratonie.
xbum jak tam Twoja temp.?
emsi tak myślałam, że już można kogoś przyjąć na zastępstwo, ja tak kiedyś zostałam przyjęta w szkole, jako nauczyciel.

Miło Cię tu widzieć :) I facetowi się nie dziwię ...u Nas będzie to samo w przyszłym tygodniu :)
Bum - a luknij na te wykresiki :
Link do: Cykl kobiety - temperatura - Polskie Stowarzyszenie Nauczycieli Naturalnego Planowania Rodziny
Link do: wykresy nietypowe

Ile cyki by sie człowiek nie starał, to zawsze najgorsze sa chwile kiedy znow @ przychodzi ;) ja już nie liczę cykli sprzed poronienia, bo załamać sie mozna [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Mania , w zeszłym cyklu mialam takie dziwne klucia przez 1 dzień , 2 razy dosc mocne , ze mnie zgielo w pol normalnie w okolicach nawet nie wiem czego pod spojeniem lonowym tak po srodku od strony pachwiny , bardzo bolalo , ale na drugi dzien byla cisza...
A teraz zakulo mnie podobnie trzymie z 15sekund i puściło , na razie raz i po drugiej stronie [emoji52]
Wtedy wiem , ze bylo to po owu ale nie wiem w ktorym dc...
P sie wtedy bardzo wystraszyl bo ja az plakalam i teraz mi truje glowe o lekarzu....

Carmen jaki ciulalala hahaha prawie jak gryzon [emoji38][emoji23]
Ogolnie to tylko boli mocniej jak zaczyna kluc , jak puszcza to jest ok , wiec ino podloge zetre i sie klade w wyrko [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum tez miałam w poprzednim cyklu takie klucia. Tez płakałam z bólu byłam u lekarza i on powiedział ze wszystko jest dobrze nie widzi powodu do niepokoju. Czasem aż pachwiny bolą po jajeczkowaniu.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

kacha , carmen szału nie , ma ... Mam nadzieję , że@ przyjdzie w pore ...
1477033420083.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477033420083.png
    1477033420083.png
    52,2 KB · Wyświetleń: 218
I naprodukowalam i wcisnelam
co nie trzeba .... szlak

Carmen piesio fajny,do torebki [emoji38] w sam raz .... śpi w budce ?mój to kanapowiec,wstyd się przyznać ... a co to za specyfik ?na receptę ?

Hajmal stres nie wplywa na nas dobrze wiadomo a przy tym blokada siedzi w głowie ... postaraj się może wyloozowac ,zrób coś dla siebie - kosmetyczka,książka etc ...

Bum znam przypadek co to osobiście wiozlam łaskę na pogotowie bo ja tak bolalo-diagnoza owulacja ... raz to ja pogotowie zabrało z pracy nawet .... kumpela cierpi tak ze aż ja kręgosłup i nerki bolą a z majciochów wyskakuje " płodny flaber " ... jedna czuje ,inna nie ...

no i na tym kończę bo nie pamiętam komu co ...

Ostatnia edycja:
Bum fale dunaju [emoji52] ale są to nie wielkie wzloty i upadki ,na granicy " błędu" ,dupka juz bierzesz ? śluz widziała płodny ?
Biorę 6 dzień , śluz płodny , płodny to widziałam koło16 , ale minimalnie , a taką wode to mam ciągle ostatnio [emoji52]
Mogłoby sie nawet nie udać , ino niech @ przyjdzie planowo...

wff2krhmvaem9yip.png

Biorę 6 dzień , śluz płodny , płodny to widziałam koło16 , ale minimalnie , a taką wode to mam ciągle ostatnio [emoji52]
Mogłoby sie nawet nie udać , ino niech @ przyjdzie planowo...

wff2krhmvaem9yip.png
no zobaczymy,jest szansa zawsze,organizm ludzki to zagadka ... a swoją drogą to czytałam swego czasu ze dupek nie hamuje ovu bo jest syntetyczny luteina zaś nie i ona blokuje ovu ... wiec uszy do góry ... a wahania nastrojów to przez pogodę ....[emoji38]

reklama
Do góry